Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Aj i örat, snoriga barn o febrig liten!

Publicerad 2008-03-05 08:34:08 i Allmänt,

Blä o urk för sjukdomar! Jag har svinont i örat o fått konstaterad diagnos. Vatten bakom trumhinnan, AJ! Men dom vill helst att d ska gå bort av sig själv så jag får snällt vänta en månad. F*n! Usch!
Ja, ja, jag överlever så klart men måste få gnälla liiiiiite ju;)
Mollan e hemma från skolan m halsont, snorig näsa o magvärk. Stackarn, missar stallet idag! Hon som älskar "sina" hästar!
O mini (Thelma) e genomförkyld o har feber som kommer o går. Stackarn får knappt nån luft genom geggig näsa. Ja, ja man börjar bli van v sjuka barn nu. Var o varannan vecka tycker jag nu.
Babysimmet får vi hoppa i morgon. Typiskt! Mormor skulle ju m o kolla. Hade varit kul.
Ja o så till råga på allt så skiner solen i massor o jag kan då inte gå ut! Blä, nä i dag e en trist dag men mysig eftersom man får pyssla om Mollan lite extra utan att vara "pinig";)

Ja, ja ha d gott! Kram o hej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela