Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Glukosbelastning i morgon - bläk!!!

Publicerad 2009-04-20 19:57:26 i Allmänt,

I dag har min systerson varit hos oss. Han sov hos oss i natt för syrran o hennes man skulle i väg en sväng över natten i ett viktigt ärende/möte. Han e go deras kille, så d var inget jobbigt  ha honom sovandes här.
I dag har vi fixat i trädgården, lekt lite o tagit d lugnt.
Nu kaloriproppar jag lite för jag ska göra glukosbelastning v 8 i mon bitti så jag får inte äta ngt efter kl 20 i kväll:( Uscha, jag som e sån frukostmänniska, avskyr att inte få äta på morgonen! Dricka sånt äckligt sockerslem är d värsta jag vet, urka! Ja, ja jag ska väl överleva det med kan jag tro;) Tur Stefan ska m så man har nån o prata m dom där två timmarna man ska sitta o glo där.

Thelma fick en kratta av sin pappa i dag;) Hon älskar o kratta löv o sånt. Jag sa till mormor att hon nog gärna får en egen liten skottkärra i födelsedagspresent m, så d verkar d som hon får av mormor:)
Nedan e lite bilder på lilla "kratterskan"


Ha en bra kväll nu!

Kommentarer

Postat av: ♥ Jasas

Publicerad 2009-04-20 22:31:15

Urk, nu fick jag nästan klökningar! Jag halsade hela skiten men fan vad trist det var att sitta där inne. Var iofs trevliga damer jag hade sällskap av, men ändå.. jag kom in sist så jag fick sitta kvar själv, en stund, då de gått.



Tur att du har Stefan med dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela