Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Ståbräda

Publicerad 2009-08-04 12:43:50 i Allmänt,

Vill ha en ståbräda till vagnen förresten! Har kollat lite, men inte haft råd just nu. Ja jag dom kostar inte så mkt, men just nu så kändes d inte som prio ett. Men nu ångrar jag ju mig såklart! "Måste" ju ha d tills jag ska gå m både bebben o Thelma till o från dagis o handla o så. För syskonvagn känns mest onödigt stort o klumpigt m tanke på att Thelma inte är nån vagnfantast om man säger så;) Men ståbräda att vila små fötterna på, d får vi nog ta o införskaffa. Frågan är bara när vi ska hinna det? Hmm...ja det är "stora" problem vi har;)

Typ nått sånt här menar jag alltså!

Kommentarer

Postat av: JASAS.se

Publicerad 2009-08-05 07:32:10

Anton är inte heller någon vagnmänniska, så min syrra har införskaffat en sådan och han älskar den :) Men hon har en tvillingvagn utifall dem varit iväg eller så, och han också behöver sitta. Fast nu har dem iofs sålt den.. dem hade bara den 1 år och använde den max 3 gånger.. så det var inte lönt ens.

Postat av: Sandra

Publicerad 2009-08-05 11:18:20

Ja, det är ju så olika det där. Molly satt gärna i vagn tills hon var 5 år! Nä, om den bara används så lite känns det ju verkligen inte lönt. Så skulle det nog bli här med.

I dag har jag skickat bud med svägerskan att hon ska kika efter en ståbräda när hon skulle på loppis.

Annars skulle hon kolla på jobbet nästa vecka (jobbar på dagis)

Postat av: JASAS.se

Publicerad 2009-08-05 18:01:02

Kalasbra ju :D Alltid bra med kontakter lite här och var!!

Postat av: Sandra

Publicerad 2009-08-06 11:09:33

Ja, hon hittade ingen på loppis men nu hoppas jag på dagiset istället;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela