Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Inspiration till köket???

Publicerad 2009-02-28 13:26:45 i Allmänt,

Satt o kollade runt lite för att hitta lite inspiration till vilken färg jag/vi vill ha i köket. Nu e ju luckorna svarta, men d känns fel. Vi blev inte nöjda m det. Egentligen är det säkert helt rätt o alla andra tycker att det är såååå snyggt! Men det är ju trååååååkigt! Inte VI. Om man frågar dom flesta som känner oss tror jag INGEN skulle svara att vi är svart o vitt typen. Färger o galet, det är vi;)
Hur som så hittade jag en färg på luckorna som jag tyckte var skitsnygg! Frågan e nu bara om jag skulle tycka det i verkligheten? Hmmm...får kanske ta o provmåla denna färgen?

Visst är det glatt? Man blir ju på bra humör direkt!
(lånade bilden från http://www.viivilla.se/kok/ratt-stil-i-koket.aspx, o köket heter Forma 675 från Noblessa)

Sen måste jag ju bara länka till en sida som skulle kunnat vara min gamla lägenhet! Hur som så bara skriker den SANDRA! Jag älskar den o man blir så pigg, glad o jag får fasen vårkänslor!
http://www.styleroom.se/album/1499

Ska fortsätta kika runt nu! Har ni några tips o ideér, hojjta till!

Kommentarer

Postat av: Petra

Publicerad 2009-03-01 11:45:23

Det syns verkligen att detta är din blogg med allt rosa ;) Den lägenheten du länkat till kunde faktiskt varit din! Skrämmande ;) Jag sjöng singstar igår så du vet, och jag blev bara bättre ju fullare jag blev asg Något du känner igen? ;)

Postat av: Sandra Olsson

Publicerad 2009-03-01 19:14:33

Ja visst e den jag! Visst fn var det läskigt, jag kände verkligen hur d stack till i hjärtat o jag längtade tillbaka till allt rosa (får nog bli rosa i köket ändå funderar)

Det där m singstar känns igen, ha ha! Glömmer aldrig när vi sjöng Bob Marleys No woman,
asg* jag har ALDRIG tyckt jag sjöng så bra! Tills du spelade upp det dagen efter - då slogs mina sångerskeplaner i spillror! Ha ha ha!

Postat av: Petra

Publicerad 2009-03-09 21:00:25

Det värsta e... att jag tror att det ligger sparat i singstar... hemska tanke.. måste dubbelkolla detta ;) Fy fan va vidrigt det lät dan efter. Och vi satt o lyssna på det den kvällen och sa "faaan va bra vi är"... Cheeses ;)

Postat av: Sandra

Publicerad 2009-03-10 08:59:09

Ha ha! Något så vackert är ju värt att spara:D

Att vi inte ens insåg när vi LYSSNADE på det att det lät för jävligt! Stackars Kristof, fick väl lyssna live sas. Så tävlade vi om vem som lät bäst, borde tävlat om vem som lät värst! asg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela