Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Glukosbelastning nummer 2 avklarad!

Publicerad 2009-06-30 13:50:38 i Allmänt,

Tjooho va skönt! Äntligen var det avklarat så man slipper det. Det gick bra, men urk va äckligt d var i dag. Alldeles varmt o vidrigt. Men d gick ner tillslut.
O bebisen hickade där inne i magen när bm lyssnade på den, så gulligt! O magen växer som den ska. Härligt! Ja, allt verkar ok.  Hjärtljuden låg på 150 o sf på33 så d var helt ok.
Fick tid till dr m för o prata om d här m min förlossningsrädsla m;) Skönt o reda ut d lite innan d e dags. O Stefan har semester den dagen m så han kan följa m, skönt!
Jisses, bara ca 7 veckor kvar nu! 44 dar till bf är d idag. Men jag vet ju klart att d inte behöver betyda ngt, har ju gått över m båda tjejerna ju;) Men men, nån form av milstolpe är d ju ändå!


I morgon ska jag på tillväxtultraljud m. Mamma ska följa med, KUL! Hon har aldrig sett hur ett ul går till, så då passade d ju bra iom att Stefan inte kunde följa med den här gången heller.
Så håll gärna lite tummar för att liten inte är "jättestor" o att h*n mår bra!

Kommentarer

Postat av: Hanna (at) Jasas.se

Publicerad 2009-06-30 15:15:15

Håller tummarna stenhårt :) Skönt att ha "skiten" (glukosbelastningen) färdig, urk!

Postat av: Sandra

Publicerad 2009-06-30 15:18:36

Tack! Ja, d e verkligen skönt o slippa det!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela