Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Fredag

Publicerad 2009-03-06 10:37:27 i Allmänt,

Hanna: Ang din kommentar till syskon på förlossning. Varför passar det sig inte? Lite nyfiken på mer motivering bara?;) Tycker det e så intressant o se vad det är som gör att vi i Sverige ser på saken så men i andra länder på ett helt annat sätt;)

Äntligen fredag! I dag blir lugnt. Ja förresten blir nog hela helgen lugn. I morgon har vi inget planerat, o på söndag ska vi till brorsan m familj o fira deras dotter som fyller 11 år!
I kväll ska Molly sova hos mormor, dom skulle ha mys o titta på film ihop, sötisar!

I helgen ska vi ta lite extra hand om min mormors katt Mojje som bott hos oss sen min mormor gick bort i oktober. För på måndag måste han tyvärr somna in han med. Mamma o min moster ska åka med honom till veterinären, för jag fixar det inte. Han har så ont nu, så det är ju inte mer än rätt. Men likt väl känns d jobbigt. Det var jag som såg till att han fick komma till mormor, han var hittekatt, o jag lovade mormor att ta hand om honom om hon dog. DET gjorde jag ju iofs, men känns ändå tungt. Men jisses han e ju typ 16-17 år så han har levt länge ändå ju.
Hur som så ska han nog få kokt torsk på söndag för det älskar han;)

Ha en underbar fredag nu alla! KRAM

Kommentarer

Postat av: Jasas.se

Publicerad 2009-03-07 12:55:32

Nehe du Sandra! Jag har ingen mer förklaring än att jag inte tycker att det passar sig. Vill inte utsätta Mio för varken blod, mitt underliv eller annat klabb som hör till vid förlossning. Förstår inte alls vad det är för mening, mer än att han får se den nyfödda då den torkats av? Då menar du med andra ord att Molly och Thelma ska vara med på barnets som du har i magen, förlossning? :) Var Molly med på Themlas förlossning? Det hade jag ingen aning om!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela