Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Fixar Thelmas rum

Publicerad 2009-05-13 11:21:21 i Allmänt,

Fixar o donar här hemma. Thelmas rum står på "tork" o kommer nog få göra så tills i morgon för o vara på den säkra sidan. Iom att vi målat golvet i hennes rum så vill man vara 110% säker på att det är HELT torrt innan man klampar in där. Inte så kul om man gör märken i golvet o får göra om:(
Men coolt kommer d bli! O riktigt snyggt när det väl är klart. Vitt o svart blir färgskalan i grunden. Enkelt o lite kul till ett mindre barn iom att man har rätt mkt klara färger i detaljerna ändå.
Innan var rummet solgult precis överallt känns d som, o så var golvet inte behandlat. Verkar som d bara är slipat o sen har det inte hänt mer där. Mamma o Christer använde inte det rummet till mer än förråd så då kan man ju förstå varför dom inte gjorde ngt med det. Men nu ska det gamla köket bli ett mysigt barnrum är tanken!

Lite bilder från rummet under målning. Där kan man se vilken färg rummet hade innan i allafall;)

Nu ska det målas lite docksäng, göras några tavellister, o nån hylla, målas ett bord o lite sånt pyssel. Ska sy draperier o gardiner oxå, men det får nog vänta tills i morgon när jag kan mäta upp ordentligt i rummet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela