Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Rödhåriga jag

Publicerad 2009-11-30 19:02:37 i Allmänt,

Då var man rödhårig nu då:
Ja, jag VET att jag ser lite flummig ut;) Men d bjuder jag på, d e ju ändå hårfärgen jag tänkte visa o inte mitt flumleende, haha!

Lite svammel, inget viktigt - men vårat liv;)

Publicerad 2009-11-30 13:52:29 i Allmänt,

Ny vecka. Helgen gick fort med både middag hos Jörgen o Johanna i fredags o så 40-års fest hos Catta i lördags. Trevligt bägge delar.
O i går var d den "stora" julmarknaden här i lilla Åseda:) Men mysigt är d ändå tycker jag allt. Molly sjöng i kyrkan (hon är med i kyrkans ungdoms/barnkör) Jätteduktig var hon.
O Thelma fick träffa tomten nere på julmarknaden. D var jättepoppis o så fick hon ju godis av honom m;) Känns dock lite fånigt när man står där o säger: "Titta Thelma tomten, gå fram till tomten han e så snäll så" o så vet jag att d e min ex-svärfar, hehe. Men men, han är jättesnäll så d kvittar ju egentligen. Bara en tanke som slog mig, hihi.
I kväll ska vi på ett intressant möte, ska bli kul o se vad d ger. Skriver mer om d när jag vet;)
Hoppas ni har en bra dag där ute. Nähäpp, lovade dottern lasagne innan hon ska på frivillig bild så jag får nog sätta i gång nu.
Hmmm...ska kanske lägga ut lite fler bilder först bara? Lr nä, nu MÅSTE jag fixa lasagne;)
Hej hopp

Bitterfittor!!!

Publicerad 2009-11-24 11:13:34 i Allmänt,

Bitterfittor finns det gott om! Ibland kan jag säkert vara en av dom. Men bara sporadiskt och inte som ett konstant tillstånd!!! Men jag känner några som kanske borde titulera sig som just "bitterfitta"!?
Varav en av dessa är värre än dom andra. Hon gnatar o gnäller så mkt att det är skrattretande. Trots min avsky för dessa sorts människor känner jag att mitt hjärta ändå tar åt sig och blir sårat :(
Kanske beror det på VEM som "bittrar av sig"?
Så hur löser man detta? Troligen kommer dessa människor aldrig inse att dom går miste om mkt när dom låter bitterheten ta över och styra. Men att ändra sig själv är ju inte heller rätt. För jag vill inte foga mig för bitterheten! Som i dag när en av dessa bitterhetens donnor hade många starka åsikter som var elakt personliga. Jag kände tårarna stocka halsen så orden inte ville komma ut på rätt sätt. Jag valde att inte låta henne höra det och bet i stället av meningen på ett smidigt sätt. Kanske fel, men att göra avkall på sin egen person verkar vara den enda lösningen.
Ibland undrar jag dock varför hon har valt mig som sin kompost? Är det för att hon tror sig ha rätt att såra mig utan att jag ska ta åt mig? Jag vet inte. Men jag vet hur ont det gör att alltid behöva försvara sin person och dom man älskar som inte passar in i ramen.
Känner mig ledsen och sårad. Bryr hon sig? Troligen inte. Hon har fullt upp med att bygga på sin personlighet, bitterfitta!

Stackars Stefan o morgonmys

Publicerad 2009-11-23 08:27:22 i Allmänt,

Stefan e hemma i dag. Han har så sjukt ont i ryggen stackarn:( Lider m honom, han grimaserar för varje steg. Snart ska jag o Vinga till Jenny o Hailie o hälsa på. För Stefan fixar ju o ha Thelma för henne behöver man ju inte bära. O behöver han byta blöja lr så så klättrar hon ju lätt upp själv på skötbordet;)
Samtidigt känns d rätt skönt o komma lite hemifrån för man behöver koppla av lite känner jag.
Just nu ligger Stefan, Vinga o Thelma o myser i soffan o tittar på Bolibompa.
Nähäpp, ska fixa i ordning mig nu. Ha en bra dag alla:)

Smygknäppte en bild på mysisarna;)

Inte en helt bra dag faktiskt!

Publicerad 2009-11-10 15:09:35 i Allmänt,

En regnig dag här i småland är det i dag. Jag gillar egentligen regn o brukar inte klaga, men i dag var d f*n väl kallt - hua! Sånt isregn o så blåst på det, nä det var jag inte sugen på.
O när jag hämtade Thelma på dagis sa dom att dom misstänker att hon fått ögoninflammation m:( usch va trist. Hon e röd i ögonen o d rinner så troligen är d ju så. Tvättar här så får vi om d vill ge sig snabbt.
Till råga på allt har jag fått sån jäkla huvudvärk - känns som huvet ska explodera! Inte helt kul m två små barn hemma:( STEFAN KOM HEEEEEM!!!

Mollys födelsedagsfirande i går blev lyckat men d skriver jag mer om sen, när huvudvärken gett sig;)

Grattis på födelsedagen mammas hjärta!!!

Publicerad 2009-11-09 15:33:00 i Allmänt,


Jag älskar dig Mollan! Tack för du finns min älskling! Du förgyller mina dagar, utan dig skulle livet vara tråkigt o grått, men med dig blir det glatt o färgat av regnbågens alla färger! Mammas eget lilla hjärta<3
Min största skatt!

Tillbaka! :)

Publicerad 2009-11-09 15:26:20 i Allmänt,

Skäms på mig! Hu, va dålig jag e på att uppdatera. Förlåt, ber verkligen om ursäkt. Hinner inte med även att det händer en del. Vet inte allt som hänt så jag uppdaterar bara lite vad som hänt nu i helgen annars blir det nog rörigt;)
Men först vill jag ju klart börja med att gratta MOLLY som fyller 10 ÅR I DAG!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS mammas lilla tjejja! Jag älskar dig!

I fredags hade Molly födelsedagsparty med några kompisar. Fyra killar o fyra tjejjer var dom. Molly, Klara, Siri o Moa och så Rasmus, Anton. S, Alexander. L och Mollys bästis Gustav:)
Dom hade disco så d bara skakade i glasen för dom spelade så högt, haha. Danstävlingar, tryckare och ryska posten hann avhandlas, hihi. Ja jag tror det var en lyckad fest, inte en massa tjafs o så. Dom åt tacos först o sen lite chips o godis o så. Ja, en kul kväll för dom.
I lördags hade vi kalas för släkten. Molly fick en massa fina saker. Dom som var här var: Morfar o Elisabeth, Mormor o Stern, Susanne o Thomas, Catta (Rickard kunde inte) och så kusinerna Christian, Claes, Christopher, Cenny, Elinda o Elias (Edvin kunde inte heller). Det var en mysig dag o Molly var så nöjd så. På kvällen var man dock ganska trött efter alla kalas, hihi.
I går, söndag, var d dags å gå i kyrkan:) Molly sjunger i kör o skulle sjunga på familjegudstjänsten så självklart var vi där o tittade o lyssnade. Dom var jätteduktiga o sjöng så fint så *stolt mamma*
Även Thelma var jätteduktig o satt så fint i kyrkbänken o tittade. Se fick alla barn i kyrkan komma fram o sitta i ring o lyssna på en berättelse o då knatade lilla Thelma fram o satte sig. Satt som ett litet ljus o lyssnade, duktiga tjejjen:)
Efter kyrkan följde vi med Rickard hem på fika. (Elinda e nämligen oxå m i kören så han var oxå där o kollade) Eftersom han inte kunde komma på lördagen ville han fira Mollan lite. (Edvin hade nämligen hockeycup i Eksjö på lördagen så d var därför dom inte kunde komma)
I går kväll slappade vi, kollade på polisskolan. Var hundra år sen man såg ju o Molly hade aldrig sett den.
I dag sjöng jag för Molly när jag väckte henne o så fick hon hårspännen o läppglans. Bara för o få ngt litet:) Vi firar henne m tårta o så i kväll när Stefan e hemma.
O snart ska jag göra köttfärspizza m tacosmak, mums!
O sen ska Mollan på scouterna. O efter det kommer Staffan, men d vet inte Mollan - det ska bli en överraskning! Klart han vill komma när hon fyller 10 år!!! :) Vi ska äta tårta o så ihop.

Nähäpp, nu ska jag fixa o dona lite här o snart laga mat! Kram o hej!

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela