Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Dags att...

Publicerad 2010-12-29 22:43:12 i Allmänt,

säga godnatt! Efter en mkt tålamodskrävande dag/em/kväll hägrar sängen och en god natts sömnn för att få ny energi.
Ja, jag brukar verkligen inte klaga på barnen (skrev ju tom ett inlägg om en av godingarna innan i dag) men i dag erkänner jag mig besegrad! FY VILKEN DAG!
Så nä, inte en vettig tanke fungerar i skallen på mig efter 13 timmars trotsande från T, skrik från mini och en rätt så frustrerad storasyster (som ju oxå vill ha uppmärksamhet så klart)
Japp, det stämmer T har varit vaken o arg sen strax innan nio i dag o strax innan tio nu i kväll fick vi henne äntligen att somna!
(Hon som nästan aldrig somnar efter 19.30, MAX 20.00 - helt galen dag!)

Så tack för mig, godnatt säger jag!


Älskade ungar absolut - men ibland gör dom lilla mamma GALEN :)

Dessa självutnämnda "bättre" människor

Publicerad 2010-12-29 15:34:03 i Allmänt,

Jag blir så förvånad när det finns personer som påstår sig vara sånna som "förstår", men sen helt påvisar motsatsen?
Det är lite skrämmande, samtidigt som man inte kan göra annat än att le åt deras dumhet.
Idioti i dess bästa form kanske? Haha, ja jisses vilka jubelidioter det finns!

Som alla dessa som påstår att de är så öppenhjärtliga, så vidseende, så förstående? För att i nästa ögonblick förlöjliga människor som tycker annorlunda än de???!!! DEN logiken skulle jag mer än gärna vilja ta del av så jag kan förstå?
JAG tycker verkligen inte om allas åsikter, men jag skulle inte heller vilja påstå att jag "älskar alla" utan förbehåll. Då vore jag en lögnare av största slag...
Jag kan bli riktigt jävla förbannad på hycklare som påstår sig vara empatiska människoälskare för att sedan påvisa att deras kärlek, deras människosyn likt förbannat ÄNDÅ bara gäller de DOM tycker har rätt?!
DET är lika äckligt och patetiskt och lögnaktigt som kampanjen "Vi gillar olika" var/är.
(Lögnaktigt för att kampanjen startades av misstycke för andra, dvs "Vi gillar olika så länge ni har samma åsikter som VI!")
Jag stödjer varken den ena eller andra sidan av den kampanjen, den kampanjen borde lagts ner innan den starades anser jag, för mer ogenomtänkt kampanj får man nog leta efter! haha

Tycker fortfarande människor är urbota DUMMA som på fullt allvar tror sig ha rätten att påstå sig vara intelligena och humana för att sedan nedvärdera människor utifrån total okunskap och utan att helt satt sig in i det som kallas äkta saklig kunskap (istället för medial kunskap!)

Så jag säger bara GRATTIS! till Er självutnämnda "bättre" människor. Det måste vara underbart att lulla igenom livet i ett surr av inkompetens och patetisk inbillad kunskap där man tror sig vara en "bra människa".
Men jag har nyheter till Er - det FINNS inga "bra människor!" Alla människor är en egoistisk varelse som varje dag ser världen från SINA ögon med SIN syn på rättvisa och orättvisa! Ni som tror Er vara bättre - NI är de värsta av allihopa!

Min 3-åring :love:

Publicerad 2010-12-29 11:25:50 i Allmänt,

Treåringar i all ära - visst är dom underbara, men jag erkänner jag blir aningens skittrött ibland på alla förhandlingar och tålamodsprövande övertalningsförsök.
Känns som man lätt skulle kunna jobba som förhandlare hos polisen lr ngt.
För oj va påhittig och envis man får vara. Har man då, som vi, en envis tjej på 3 år så gäller det att vara ÄNNU envisare! Och det mina vänner kräver fantasi och en hel skopa med tålamod.
Som tur är har jag det till 99% men den där 1% gör sig påmind ibland o får en att gå i taket!
Då räknar man till 10, tar nya tag och sen så kör vi igen...
I dag började dagen med en mkt SUR Thelma. Sen kommer irritationsmomenten allt eftersom. Men nä, arg blir jag inte - det är ju faktiskt så att det måste vara mkt jobbigare för HENNE!

Däremot kan jag bli tokilsk på folk som blänger surt eller på ngt vis signalerar att hon inte är ok när hon kör sitt race. Hon är som hon är för att hon FÅR vara sån! För att hon FÅR vara envis, tjurig, arg, busig, glad eller tokig.
Jag skulle aldrig drömma om att bli arg för att hon tex är "stimmig". Ja, jag kan förstå att andra uppfattar henne som aningens vild. Hon ÄR det! Och jag ÄLSKAR det! Hon är sin egen person, vi uppmuntrar det!
Det är inget FEL på henne, tvärtom. Hon är så jäkla trygg i sin person, och vet att hon är accepterad för den hon är. Att hennes mamma och pappa älskar henne och står kvar - ÄVEN om hon är arg ibland, ÄVEN om hon inte lyssnar alla gånger.
Jag erkänner - jag skulle inte vilja att hon satt tyst i ett hörn o bara gjorde som hon blir tillsagd. DET känns däremot inte sunt alls.
Jag får blickar, jag får syrliga kommentarer och jag får ta konflikter offentligt medans folk ger blickar som säger: "Usch, va ouppfostrad!"
Nä, hon är skitbra uppfostrad! Hon får vara barn, hon får vara arg, hon VET att det är ok att ha åsikter att stå för det man vill och tycker. Hon vet att man kan bråka men ändå älska varandra till månen och tillbaka!
Hon är underbar, hon är älskad och det bästa av allt: Hon är MIN! Min egen trotsiga, underbara skitunge som jag skulle gå på glödande kol för, som jag skulle offra min ena hand för, som jag skulle kämpa mig fördärvad för - hon är MIN - MIN ÄLSKADE UNGE!
Så Ni som tycker barn ska sitta tysta i ett hörn och lyssna på dom vuxna jämt - Ni skulle förmodligen inte gilla vår familj. För våra barn LEVER, tar plats, hörs, syns, är egna individer med egna åsikter!
Och jäklar va STOLT jag är över det!

Våran jul

Publicerad 2010-12-27 14:03:18 i Allmänt,

Oj va jag inte haft lust att blogga. Så bliré ibland ;)
Men vi får se om lusten återfinner sig nu när julen är över och så.
Hur som helst så var julen underbart mysig!
julafton var min fina mamma här hos oss. Kom vid lunchtid så vi åt tillsammans.
Sen var det klart obligatoriska "Kalle Anka" som gällde vid klockan tre. Efter det kom tomten.
Thelma var i himlen, sååå lycklig :love: Hon fick så fina julklappar, och så lagom mycket med.
Vinga var inte rädd för tomten (tänkte att hon kunde vara det iom att hon är så liten) utan gick o hämtade sina paket o kramade tom tomten.
Thelma fick så mkt fint, bla doktorsväska, piratsaker (krok, ögonlapp, svärd o kniv), spindelmannenkläder, rittavla (eller vad det nu heter, en sån man ritar på oså kan man sudda ut o måla igen o igen...) en jättefin stickad tröja av mamma o så raggsockar, "Hello Kitty" strumpor, "Hello Kitty" pyjamas, hårspännen, spel, lego, mössa.
Vinga fick oxå en massa fina saker, bla en "raket" som man lägger i klossar i som blinkar o spelar, ett parkeringshus med bilar, en stickad tröja o raggsockar, pussel, gosedjur, tröja, "Hello Kitty" pyjamas (likadan som Thelma)

Morgonjulklappen


ÄNTLIGEN kom tomten!


O så fick man äntligen öppna sina efterlängtade paket med!


Ögonen tårades av glädje när hon fick syn på detta i sitt paket! SÅ lycklig liten tjej :love:

Vi har inte firat med pappa och Elisabeth ännu, vi ska dit den 2:a januari. Ska bli jättemysigt. Samtidigt är det lite mysigt att ha ngt o vänta på. Julen blir så kompakt så jag åker gärna dit då istället. Ska bli kul!


juldagen var vi bara hemma o mös. Fick inte av barnen sina pyjamaser på hela dagen - dom vägrade! Haha, lyckad julklapp dom fick av mormor!
Vi spelade spel o åt gott, ja så där lugnt o skönt som det "ska" vara på julen.
Tyvärr firar vi inte med Stefans föräldrar så det blir inte att vi åker till nån av dom. Känns tråkigt, men samtidigt är det deras val och vi vet att dom vi firar med är dom som verkligen älskar oss och bryr sig om oss alla.
Att Stefans föräldrar är så dumma så dom missar allt med sina fina barnbarn och sin fina son - är deras förlust...

Annandagen blev en liten minijulafton. Då kom nämligen Molly hem från sin pappa så vi öppnade julklappar med henne. Hon fick bla kläder, Monopoly City 3D (skitkul spel!) Skidor till sparkcykeln (man byter hjulen mot skidor) nått designset som man gör egna kläder till små mannekängdockor, smycken, cd-skivor och stereo.
På kvällen var vi klart tvugna att spela hennes nya spel, o jäklar va kul det var. Som vanliga Monopol fast m 3D byggnader o auktioner o mer tempo. Vi hade skitkul! (O på torsdag kommer Tobbe på spelkväll :D)

I dag är det vardag, på sätt o vis, för Stefan han jobbar. Småknoddarna e hemma o lediga så Molly har hjälpt mig med Vinga eftersom jag inte får bära henne. O så har mamma varit här o hälsat på. Kallt som attans är det så barnen har hållt sig inne faktiskt. Ja iofs var Molly o Elinda i dag så dom var ju klart tvugna att testa mollys sparkskidor (lr vad hon nu kallade det, hihi)
Längtar efter Stefan, men han ska nog jobba över i dag så han kommer nog inte förrens sent skulle jag tro. Men det är ju kanon att dom har o göra på jobbet!

I övrigt blir det nog lugnt här i veckan skulle jag tro. Snart Nyår ju! Härligt!

Ännu ett julkort!

Publicerad 2010-12-23 13:52:49 i Allmänt,

O i dag fick vi ännu ett jättefint julkort!
Från fam Björnström/Danhall. Tack söta Ni!
Va söta dom var er lilla tomtenisse o ängel :love:
Blev så jätteglad! TACK

God Jul

Publicerad 2010-12-23 09:58:59 i Allmänt,

God Jul alla fina vänner!
Hoppas Er jul blir lugn o skön och mysig. Det kommer våran vara.
Vi ska fira julafton med min fina mamma.
Ska bli skönt att bara vara här hemma. Skönt för oss och skönt för barnen att slippa fara omkring med.

I dag pyntas det och granen ska kläs o sen blir det sista förberedelserna o sen blir det MYS hela kvällen lång ;)

Ha en jättefin jul!


Tänk vad en...

Publicerad 2010-12-21 15:10:37 i Allmänt,

tanke kan göra en GLAD!
Fick världens gulligaste julkort från fam Eriksson (jasas) i dag o jag riktigt kände hur jag blev helt varm inombords!
Hanna o jag (o Stefan) gick omvårdnadsprogrammet ihop o umgicks en del alla fyra (Stefan, jag, Hanna o Björn), men sen blir d som det blir ibland. Man tappar kontakten av olika skäl - eller inga skäl?
Men så "hittade" vi varann här på nätet igen för några år sedan o jag blev så glad.
För jag tycker verkligen om Hanna (O goa Björn!) O sen jag "hittade" hennes blogg har jag försökt följa deras dagar o liv så mkt jag bara kan. Så härligt o se när ens vänner mår bra o det går bra för dem...
Hur som, så fick jag/vi ett julkort i dag från dom med deras underbara lilla son på :love:

O jag blev sååå ärligt varm o glad! *kärlek*

Tack fina familjen Eriksson!
KRAM

Fia med knuff o en flaska vatten

Publicerad 2010-12-20 14:38:38 i Allmänt,

Fia med knuff o en flaska vatten är underskattad underhållning för uttråkade!
Plötsligt är jag beroende...hehe...ja av både min vattenflaska o av Fia med knuff :D
Så här sitter jag nu o tittar när mina söta små "gubbar" stussar runt på brädet o följsamt puttar ut den ena efter den andra, o jag får erkänna att tävlingsmänniskan i mig inte döljer sitt hånflin när motståndarpjäserna far ut...helst så nära målgång som möjligt för o spä på min skadeglädje lite extra - mohaha!

All by myself

Publicerad 2010-12-20 11:57:35 i Allmänt,

Jaha, då sitter man här o bara har det lugnt o skönt.
Småtjejerna e på dagis (gick hur bra som helst o lämna dom små sa Stefan :love: )
o Mollan e hos sin pappa...kanske skulle ta o ringa henne o prata lite???
Stefan e duktig o jobbar o jag...ja, jag gör det jag SKA göra dvs ta´t lugnt

Faktiskt ganska skum känsla att bara vara här själv - utan barnen. Minns inte när jag var hemma HELT själv en HEL dag utan mina barn? Innan Thelma föddes tror jag det var faktiskt? Sen har ju Stefan o jag varit själva några ggr eller hittat på ngt kul m kompisar lr så...men HELT själv bara JAG - nä det måste varit när jag väntade Thelma
(eller innan jag väntade henne då iom att hon låg i magen så då var jag ju inte "själv" hihi)


Nä tror jag passar på att ringa Johanna istället ;)

I´m bored!!!

Publicerad 2010-12-19 20:22:41 i Allmänt,

Dricker hemmagjord smoothies (gjord av minimjölk o banan o yttepyttelite glass)
o spelar "Fia med knuff" på King.com
Ja jag har tråkigt!!!!! Men pjäserna e väldigt söta i allafall ;)

Stefan ville kolla på nån film som inte verkade så kul så jag förpassade mig hit till datorn.
Nähä, nu får vi se om jag vinner...

Lite rastlös

Publicerad 2010-12-19 14:08:04 i Allmänt,

En lugn o mysig söndag här hemma.
Molly har sin kusin E här (Ja, det är ju Thelmas o Vingas kusin med då)
Dom sitter o spelar "Nya bondespelet" (som nog inte e helt nytt iom att jag spelade som liten).
Brasan sprakar hemtrevligt o ungarna e sams. Thelma får vara med E på lag i spelet o Vinga sitter i sin stol o äter pepparkakor o tittar på.

Innan i dag har Molly, E och Thelma varit ute i pulkabacken nån timme o åkt.
Var så rosiga o söta om kinderna när dom kom in. Så då fick dom varm choklad med vispgrädde i o pepparkakor till. Det tyckte dom var gott o mysigt...

Jag har försökt ta det lugnt o vila lite - men det är lite svårt dock...
E van att vara den som styr o ställer med det mesta här hemma. Man kan säga att det brukar vara jag som ser till att det "händer grejjer" ;) O nu får man snällt sitta o acceptera att saker görs på ett annat sätt (eller inte alls :( )
Ja, ja inget jätteproblem men det kryper lite i en när man VILL men inte KAN göra saker.
Men i går gjorde jag lite julgodis till La familia i allafall, hihi.
Två sorters fudge (en knäcksmak o en vitchoklad) o så chokladtryffel med whisky i som blev himelskt god
(smuttade yttepyttelite på "smeten" för o se så det funkade, vilket d visst gjorde)
Så lite "nytta" har jag ju gjort då...
O i dag ska jag be Stefan bära upp alla tomtar o sånt som står i källaren så kan jag börja pynta lite här i veckan. Jag är ju en sån som egentligen inte vill pynta förrens dagen innan julafton, men i år får jag nog rucka lite på det så jag har ngt o göra i veckan!
(Kommer klättra på väggarna! Thelma o Vinga ska vara på dagis 6.30-17 mån- ons. O Mollan e hos Staffan o Stefan jobbar! KOM O UMGÅS MED MIG!!!)
Sen kan man ju gå o damma o så för det orkar man ju. Fast jag märker ju att jag blir trött så man "ska" väl vila lite mer kanske ;)

Så himla mysigt att det snart är jul i allafall! En massa hemmamys o så tomtebesök o alla paket o allt sånt :love:






Borta bra men hemma bäst...

Publicerad 2010-12-18 14:25:09 i Allmänt,

en sanning så sann så ;)
Opererades i tisdags som en del av Er vet om.
Här kan ni läsa mer om vad op innebär o så
Op gick kanonbra, tog en knapp timme, o jag var superpigg redan på uppvaket
(om än aningens flummig av allt morfin kanske, hehe. Kanske därför jag jämförde uppvaket med ett spa med knark? Haha, nja kanske inte heeeelt opåverkad trots allt Men det bjuder jag på, dom fick sig några goa skratt dom som jobbade där i allafall :D)
När jag vaknade till ordentligt kändes det inte värre än att blitt överkörd av en ångvält eller så... hihi.
Men det var bara dom två första dygnen som var onda sas.
Skulle egentligen fått åka hem redan på torsdagen, men hade lite svårt att få i mig tillräckligt med dricka så jag fick snällt vänta tills fredagen.
(Vilket iofs var lika bra eftersom d var typ snöstorm på torsdagen)
Men i går fick jag då komma hem - tre dagar efter op. O jag mår oförskämt bra just nu. Visst, man får ju stanna upp o tänka mer än innan. FÅR inte lyfta - FÅR inte göra snabba rörelser - MÅSTE vara försiktig osv osv...
O detta eviga drickande! Dricker dricker dricker känns det som. Måste få i mig 1½-2 liter vätska per dygn, o det är inte helt lätt när man:
  • Inte är ett dugg hungrig längre
  • endast kan dricka mini mini klunkar för annars gör det ont
  • det tar ca 30-45 minuter att dricka upp 1 dl soppa
  • är van att "kasta" i sig maten på stående fot o nu måste sitta ner o verkligen ta det lugnt.
Men det känns så himla totalrätt. Äntligen är op över o jag mår bra.
Sitter här med min vattenflaska o förundras över att det där som kallades hunger innan är som bortblåst??? Helt skumt! Man vaknade upp o insåg - nä, jag e inte hungrig längre - ALLS!
Alltså nu kommer det ju inte alltid vara så, viss hunger återkommer ju. Men det är mer att kroppen vänjer sig vid att äta snarare än att man blir tokhungrig sas.
Men nu när man inte alls e hungrig får man kolla klockan för o veta att man ska äta, o så skriver jag upp allt jag äter (lr ja, snarare dricker typ) så jag vet hur mkt jag får i mig under en dag. Så det inte blir för lite...
Känner mig så glad att jag valde att göra op i Ljungby med för jäklar va proffsiga o kompetenta dom är! O nu efter man hört både det ena o andra om just GBP på andra sjukhus så känner jag att jag valde så rätt, o kommer lugnt rekommendera Ljungby om någon ska göra GBP.

Nu är jag sjukskriven i 4 veckor o det känns ju helt logiskt o lagom tycker jag. Som det är nu kan jag inte lyfta eller nånting så jobba är ju inte bara o tänka på. Nä, nu ska jag bara ta det lugnt o mysa med en jul med min familj :love:

Skriver kanske mer senare i kväll, får se...

Ha d gott - nu vet ni att jag lever o mår bra! KRAM


En måndag som alla andra men helt olik

Publicerad 2010-12-13 13:49:22 i Allmänt,

I dag har Vincent, Hailie o Jenny varit här o hälsat på. Lite fika, lite skvaller o en hel massa lek blev det då. Thelma o Vincent hade nog kunnat leka hela dagen, men det kommer fler tillfällen:)

Just nu far jag fram här o packar o donar...
En speciell dag närmar sig så jag säger hej på några dagar, så hörs vi snart igen ;)

KRAM, ta hand om varandra <3

Hattbus

Publicerad 2010-12-10 10:57:14 i Allmänt,




Vinga älskar hattar o mössor så hon har roat sig själv en bra stund nu med att ta av o på hatten :love:

Julklappar

Publicerad 2010-12-09 20:35:57 i Allmänt,

I morgon ska vi "prata med tomten" ;)
Fina bror o hans familj ska ha småtjejerna så vi får gå i lugn o ro.

Mollan ska in m några kompisar till Vxö på shoppingrunda, o så disco (här i skolmatsalen) på kvällen o sen ska hennes kompis L sova här (gör hon nästan varje helg när Molly e häe hemma (Kanonmysig tjej så det är bara mysigt!)

Hur som, "tomtepratet". Har kollat lite på nätet för o komma på lite innan VAd barnen ska få.
(HAHA Molly, nä du jag skriver inte ut det här - vad DU ska få!)
Till Vinga hittade jag två saker som det troligen blir:

Den första är sån man hamrar ner bollar i så ser man hur dom åker längs banan för o komma ner i slutet sas. Molly hade en sån i hennes ålder o älskade den, o Vinga älskar o stoppa i saker i burkar, hamra o grejja.
Den andra är en "talande" och räknande telefon. Allt som låer e ju kul nu och telefoner o knappar är en stor passion för lilla snuttan ;) O jag tycker det räcker med två saker för hon e ju så liten o så får hon ju av andra med (Dock inte dom som kallar sig farmor o farfar för dom har väl inte ryggrad nog att höra av sig skulle jag tro!)

Thelma e lite svårare på det sättet att det finns så himla mycket o välja på!
Men här är lite av det hon önskar sig:

Japp, Darth Vader dräkt, polisset, brandmanset och ett spel som heter Rat attack som går ut på att en mus springer runt på golvet o så ska man slå på den med en kvast. Ja, o så en boxboll med ;)

Hon är inte det minsta flickig vår lilla tös. Men det gillar jag! Varje barn ska få vara sin egen. Sen om man är livlig, "stökig" eller vild FAST man e flicka - so what?!
Likaså tycker jag det är urfånigt när det tjafsas om att man ska vända på könsrollerna så flickor leker med bilar o pojkar m dockor. Skitsamma! Är flickor jätte "flickiga" o älskar rosa o dockor - låt dom vara det då! (vår mini lär garanterat bli sån!)
Det är inte därför Thelma gillar mer "pojkiga" saker, vi har inte försökt vända henne. Hon har alltid varit sån. Redan när hon var jätteliten älskade hon bilar, "panglekar", högljudda lekar, att leka spindelmannen o allt sånt. Jag e bara jättestolt - för mina barn vågar vara den dom är! När hon var lite över året skulle vi köpa ryggsäck till henne till dagis. Hon fick välja mellan en "Disney prinsess" och "Disney Cars" Gissa vilken hon valde? ;) "Cars" såklart!
Vinga pussar o gosar m dockorna, bäddar o pratar med dom - det har Thelma aldrig direkt gjort. I den åldern kunde hon bygga m tågbana i en hel evighet eller köra sina bilar i hela huset.
HÄRLIGT! Jag njuter när hon så tydligt visar sin personlighet och egna vilja! Visst gillar hon Barbie och dockor o sånt oxå, men hon gillar helt enkelt det HON vill gilla!
Så troligen blir det åtminstonde en boxningssäck o kanske brandmanssetet o sen får vi se vad d blir mer...

Till Molly vet jag redan...men hon snokar här inne i bland så jag skriver inte det ;)

Har Ni fixat alla julklappar?

S-K-R-I-K!!!

Publicerad 2010-12-09 12:01:51 i Allmänt,

Fullt ös här hemma. En Vinga som kommit på det där med att skrika! Så fort det inte passar...ja då...SKRIKER hon i högan sky! Skriker o slänger sig på golvet!
Nu är hon hungrig med så skriket ekar i huset :( Tycker synd om henne men oj va trött man blir på skrik från morgon till kväll...
Jag får inte krama, inte klappa, inte bära...då slingrar hon sig ur greppet o fortsätter att...just det - SKRIKA!

Nu väntar tjejorna på lunchen, så sen blir hon kanske lite gladare. Dagens lunch för dom blir Kokt potatis, lax o kokta morötter/blomkål/bönor. Mumsigt!
Själv tar jag ett knäckebröd, men det funkar det med ;)

Nähä, plikten kallar!
Kram

Livet tar tid o bloggen får vänta ;)

Publicerad 2010-12-07 22:08:56 i Allmänt,

Lite bloggtorka råder här...
Men oj så mkt som är på G här i livet nu.
Lite är hemligt än så länge så det får bli lite "svindlande info" än så länge.
Så det är fritt fram för spekuleringar för er som inte vet, hehe...
Hur som helst så var jag på ett möte i dag som gick kanonbra - så jag känner mig skitnöjd, nervös o glad :D
(NÄ inte gravid o NÄ inte jobb!)
Kommer berätta så småningom, men det är lite delar som ska klaffa o så innan jag känner att jag vill lägga ut all info här. Iom att detta är en öppen blogg som alla kan läsa...
Så Ni får hålla Er till tåls ;)
Tänkte bara uppdatera så ni förstår varför jag helt enkelt varken haft tid eller lust att blogga sista dagarna.

I övrigt är det förkylda småtjejer, donande o fixande här hemma, en älskling som jobbar o en 11-åring som blir allt tröttare o mer tonåringslik o är helt fantastiskt rolig att följa...ja det är väl vad som händer här just nu.
Håller tummar o tår för att dom små blir piggare tills torsdag så jag kan få träffa bästa Jenny som jag SAKNAR massor!

Nähä, nu ska jag ta o väcka älsklingen som somnat i soffan o så ska vi väl ta o sova lite. Ses kanske i morgon!
(Då jag för övrigt MÅSTE leta upp lusselinnen till småttingarna, lr om d blir pepparkakaskläder till mini kanske)

Sov gott!

Mellansessan e sjuk igen

Publicerad 2010-12-03 15:36:07 i Allmänt,

Jaha då var Thelma sjuk - igen!
Kan inte säga att jag är förvånad för man borde vara van tycker jag...
Hon har ont i magen o feber. Har legat i soffan hela dagen - och DET är verkligen inte likt henne!
Sov mellan 11-13 och det händer väldigt sällan (tom när hon e sjuk, iofs vaknade hon jättetidigt i dag med)
Hon vill inte äta nånting alls, men som tur är gillar hon välling fortfarande så det får man i henne i allafall. Så man vet att hon får i sig nån form av näring.
Så helgen blir en "hemma o kurera sig helg"
Mysa ner i soffan o titta på film i kväll o sen sova tiiidigt. Thelma har varit vaken sen 5.45 så jag e lite trött faktiskt. Plus att man känner att man har nån "skit" i kroppen för oj va hängig jag e...host host...

Skickade ner Stefan till apoteket innan för o köpa "Jodopax" o gurgla i.
(Det har bytt namn o förpackning, men e samma sak ändå)
O gu vad d lindrar! har gurglat o halsen känns inte alls lika "stickig" nu.
Sen fick han åka inom det andra "apoteket" med, det som kallas Systembolaget o köpa hem lite Whisky så får jag tvinga i mig en sån otäcking o se om det dödar dom dumma basciluskerna ;)

Nähä, nu ska vi laga lite mat. Chicken Nuggets o Rösti o grönsaksröra till familjen (om nu vi får i Thelma nått) O själv ska jag ha Lax o kokta morötter o bönor tänkte jag.

Ha nu en mysig fredag!

Sjuk

Publicerad 2010-12-03 10:42:53 i Allmänt,

Neeeej det som inte får hända just nu händer :(
JAG håller på att bli sjuk! Hostar o hostar, halsen värker, näsan kliar o där börjar en ovälkommen förkylning flytta in...
Det FÅR INTE hända!!!
Jag får inte bli sjuk - inte NU!!! När som helst, när som helst men inte NU :(

F*N oxå! Inte NU...
Känner mig halvt panikslagen och så himla ledsen...

O förresten ni som är sjuka/ förkylda eller likn, ELLER har sjuka barn HÅLL ER INNE! Håll er hemma med era äckliga baskilusker! Så slipper folk som verkligen inte får bli sjuka, bli sjuka! Jaja, jag vet att man inte alltid kan det, men i en perfekt värld? ;)

Julgodis :love:

Publicerad 2010-12-02 12:21:00 i Allmänt,

I dag blev det en hemmamysdag :D
Thelma var inte dagissugen i dag, "vill vara hemma o mysa med dig mamma". Klart hon får!
Nu har jag lagt Vinga, så då ska jag o Thelma passa på att göra lite julgodis *mums*
Blir lite kola - vanilj o choklad, o så lite cornflakesgodis, o lite annat smått o GOTT.

Julgodis kan man aldrig få för mkt av ju!

Men nu - tjing tjing, hörs senare - PUSS <3

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela