Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Nytt år och bilder från förra årets infirande av detta;)

Publicerad 2010-01-04 23:26:40 i Allmänt,

Hej! Hoppas det nya året börjat bra för er? Här är det bara bra än så länge i allafall. I morgon åker julen ut tror jag. O på kvällen kommer jenny, Daniel, Vincent o Hailie på middag. Ska bli mysigt. Funderar på att köra på vegetarisk buffé av nått slag. Jenny e ju vegeterian. Men då får jag ju en anledning att hitta på nya recept, sånt e kul :)

Hur som, nyårsafton var jättemysig. Vi åt trerätters jag Stefan o Thelma. Så mysigt! Thelma sa tom mitt under middagen. "Så mytit vi har d" sa hon <3 Pluttan!

Vår förrätt o så Thelmas förrätt, utan pinjenötter o med vanlig kokt skinka


När vi satt och åt sköts några raketer av, det tyckte Thelmisen var spännande såklart;)


Maltekillen var så duktig o inte alls rädd när dom sköt. Gnydde en gång, sen gick han o la sig o snarkade, hihi


Thelmisen var så glad att hon oxå fick vinglas som mamma o pappa:) Klart man ska ha på nyår!


Varmrätten blev myyyycket godare än den ser ut;)


Mums!

Jahapp, 2010 är det nu då. Känns som vanligt dock, men tar alltid lite tid innan man vänjer sig att säga det nya året tycker jag.

Förresten vi var hos Jenny o Daniel dan innan nyår m! Jättemysigt som alltid. Thelma o Vincent busade o spexade. Skönt att man inte behöver känna att hon är den enda busiga, hihi.


Godingarna hihi <3

Vi har varit hos fina pappa o Elisabeth med, men det blir en ny bildberättelse.
Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela