Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Underbart väder!

Publicerad 2010-01-09 12:46:53 i Allmänt,

Strålande sol o ett vitgnistrande snötäckt landskap är vad som möter en utanför fönstret.  Jättevackert verkligen. Så snart blir det nog en liten promenix med familjen;) Härligt!
Stackars Stefan har inte kunnat sova i natt så han har visst varit vaken sen kl 2! Så han kan nog behöva lite luft om han ska orka m dagen. Får väl gå o lägga sig sen;)

Prästen ringde inte i går. Han skulle ringa o bekräfta tiden. Men d kom väl ngt mellan. Hoppas det funkar som vi sa. Får väl ringa på måndag annars o kolla. Hade ju önskan om att ha dopet en lördag eftersom jag har lite släkt som kommer en bit i från o Stefans mamma kör ju från Halmstad m. Kan ju vara skönt att slippa komma hem sent på söndagskvällen. Så vi får väl se om d går den 13:e februari som vi önskade;)

Nähä, solen kallar. Kram på er, ha en fin dag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela