Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Uppföljning hos doktorn

Publicerad 2010-05-03 14:36:37 i Allmänt,

I dag har jag varit hos doktorn igen. O fått bekräftat det jag misstänkte. Det är INTE borrelia. Han stod frågande o sa:" Nä, nu får du träffa en annan doktor för jag vet inte vad detta är, du bör träffa en hudspecialist" Så jag var väl inne hos dr i kanske 2 minuter sammanlagt. (Behövde dock inte betala, schyst tycker jag)
Så på onsdag har jag ny tid hos hudspecialist. Klockan 11.20. Så får vi se om han kan bli klokare på vad som händer m min kropp. Utsalaget på benet är mkt större o ser illa ut, samt helt varmt o svullet. Sen har jag små "knutor" kan man säga på hälarna o knäna. Skitskumt, men jäkligt påfrestande med denna värk! Nästan alla leder värker. Handleder, fingerleder, armbågar, höfter/ljumskar, knäna, fotlederna, tålederna ( o dom gör gryyymt ont!) Ja, o så lite i nacken då o då:( Bläk! Jag brukar verkligen inte gnälla o jag biter ihop nu med, men detta börjar bli fööör jobbigt:( Vill inte mer nu!
Nu vill jag veta vad det ÄR!

Jaja, hoppas man får nån klarhet på onsdag bara;)

Kram kram <3

(Nu dags för lite matlagning o sen blir d besök i Brunnskyrkan då Mollys scout har vårfest för familjen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela