Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Thelma e bättre o sugen på pannkakor

Publicerad 2010-11-05 14:55:16 i Allmänt,

Jaha, då har man städat lite. Gjort lite fredagsfint i allafall. (Bara dammsugningen kvar, den tar jag efter jag skrivit detta)
Stefan åkte på föräldraplikten i dag (vi var reserv o ordinarie blev sjuk) O som tur var blev jag piggare i allafall. För AJ i magen hade jag innan i dag o DET är inte kul.

Thelma e piggare i dag, kopporna kliar inte lika ilsket som i går. Skönt det för oj va ynklig hon varit i natt. Sov självklart mellan oss o vaknade en gång i timmen o skrek o var så ledsen. "Det gör ont!" Stackarn fick smärre panik. Jag masserade med potatismjöl o då lugnade det sig så pass att hon kunde få somna om en stund i allafall.
Usch, avskyr när barnen mår dåligt :(
Bävar lite för om Vinga ska få det nu. Visst är det skönt när det är över sen, men hon e ju så LITEN. Man kan ju inte förklara för henne. Hon förstår ju inte varför det kliar. Så på ett sätt önskar jag hon slipper det för tillfället. Men iom att Thelma haft d blir d säkert så att hon får det.

I dag fick Thelma välja mat - pannkakor bliré! Skönt o slippa tacos i allafall. Även om det är gott så blir det ju aningens tjatigt om man har det fööör ofta kan jag tycka.
Till fredagsmys stod visst popcorn på listan så vi får väl se...kanske nån bra film till kvällen m?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela