Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Svammel om mina barn som vanligt ;)

Publicerad 2010-10-20 11:51:24 i Allmänt,

God middag! eller god morgon eller hur ni nu ser det ;)

Här är allt bara fint. Småtöserna e på dagis, jag har som vanligt hamnat här fast jag borde göra tusen andra saker;) Mollan e i skolan. Solen kikar fram då o då men kallt e det. Fast hääärligt.

Ska snart gå o hämta Thelma och Vinga på dagis, alltid lika underbart. Mammas fina hjärtan <3 Men dom älskar sitt dagis så jag känner mig inte hemsk att lämna dom där även om jag för tillfället är hemma. O lilla Vinga är bara där tisdag o onsdag. Hon har ju egentligen inget behov av det, hon är ju fortfarande så liten, men jag vill att hon ska känna sig trygg o hemma där i fall jag får ett jobb så hon kan börja vara där längre då. Därför har vi henne 2 dagar/vecka i allafall. Thelma är där Mån-tors ca 9-12.45 Rätt perfekta tider, de skulle man alltid ha ;) Lagom länge bus. Fast visst ibland när man kommer säger hon : "Inte redan!" Men det e ju bara positivt;)

Nähäpp, hörde diskmaskinen ropa på mig så jag ska ta o passa på o tömma den nu när jag inte har en liten 1-årig "hjälpreda" ;)

Puss <3

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela