Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Film - en bra och en dålig

Publicerad 2011-01-06 12:08:03 i Allmänt,

I går hade vi lite filmmys här hemma, Stefan o jag. Såg två filmer:

SHELTER - riktigt bra, en film där allt inte är självklart.
Handling:
En kvinnlig rättspsykolog, specialiserad på att behandla patienter med svår personlighetsklyvning, upptäcker att en av hennes manliga patienters samtliga personligheter är mordoffer. Ju djupare hon tränger in i mannens undermedvetna för att finna förklaringen till detta fenomen, desto större fara utsätter hon sig själv för.


WINTERS BONE - ganska långtråkig o inte så händelserik.
Verkade bra, men man satt o väntade på att ngt skulle hända.
Nä, helt klart en film man kan klara sig utan!
Handling:
17-åriga Ree Dolly bor med sin familj i ett nedgånget hus i bergstrakterna kring Ozark i centrala USA. Det är fattiga, laglösa trakter, och de flesta lever på knarkhandel. Ree tar ensam hand om sin sinnessjuka mamma och sina två småbröder när hon måste ge sig ut på jakt efter sin försvunne far. Men hur finner man svar när alla vägrar att prata?


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela