Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Det krävs många tankar för att hitta hem

Publicerad 2012-07-30 19:54:20 i Allmänt,

Här är jag. Jag finns här bakom skärmen.
Jag är inte där du är, men jag finns här. Jag leker med tanken att få leva som jag vill. Det är det som driver mig framåt. Det är det som gör mig till precis den jag är.
Det har varit många stunder av grubblande, många vakna nätter, men till slut föll bitarna på plats. Kanske finns du där i mitt livspussel, kanske inte. Kanske sviker jag dig just då, men jag har kommit till insikt.
Att detta är MITT liv o enbart MITT. Ingen kan ändra de val jag gjort, bara jag kan påverka de val jag kommer göra.
Jag föddes inte för att vara dig till lags. Föddes inte för DIN skull. Jag föddes för MIN skull. Ledsen om du blir sårad nu, ledsen om du trodde fel. Men jag gör ingen lycklig av att leva nån annans dröm, eller hur?
Du älskar ju mig, så låt mig då stanna kvar i min verklighet utan att behöva vara din verklighet.
Det är sån jag är, sån jag föddes. Ingens fel, bara min verklighete som jag accepterar.
Så många människor springer igenom hela sitt liv utan att chansa, andra chansar hela tiden. Det är inget konstigt med det, det är bara så det är.
Jag vill inte missa det här, vill inte säga upp mitt liv redan nu. Jag har ju precis börjat! Precis tagit mina första steg mot resten av mitt liv! Låt mig vara, låt mig gå några snedsteg, mitt liv - mina steg...

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela