Utflykt vid havet o min nya familj

13 Augusti 2007

Jaha, igår var vi så vid havet. Det var TUFFT vill jag lova. Matte sa att jag for som ett yrväder i kopplet. Det var så många hundar där så jag fick allt ta o stanna i kopplet, men jag hade hur kul som helst! Sand är häftigt o min matte hade ett fasligt sjå med att hindra mig från att äta snäckor;)
Sen kom det något konstigt som jag stirrade på en bra stund. En tant var ute o gick med sin gris!!! Det var gulligt sa min matte, men jag vet inte jag, tyckte nog bara det var konstigt!
Fick nosa på en gammal taxkille med, men d var läskigt så jag skällde lite då glodde han på mig o gick (ha ha va tuff jag e va!)
Att åka hem var inte så kul, men när jag kom till bilen somnade jag innan husse hunnit starta motorn så trött blev man av den där havsluften!

Väl hemma sov jag ett bra tag innan min lillmatte Molly kom hem. Hon är rolig o busar massor med mig så jag blir alldeles trött o somnar i soffan efteråt.

I dag har vi varit ute o gått o kikat i skogen här. Mycket att nosa på vill jag lova.

Ja, men för att sammanfatta mina tankar om min nya familj kan man väl säga att jag e rätt nöjd. Får väl ta o lära känna dom lite bättre innan jag säger för mycket, men än så länge känns d bra.

Ok, voff voff vi höres!

Kommentarer
Postat av: catta

Han är ursöt!!! och bloggen var jättekul att läsa, roligt att ha lite koll på er fast ni inte bor här än.Kraaaaam

2007-08-15 @ 21:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0