Regn = TRÅKIGT!

29 oktober 2007

image14
Regn! Vilken tråkig nöt kom på det? Då blir d ju inga långprommisar ju! Blir bara kortisar runt nått kvarter ju. Ja, ja jag får väl vara man o erkänna att d e för att sen fryser jag. Men matte ska köpa ett vintertäcke o regntäcke till mig snart så då blir d lite ordning här;) Om inte matte var så förbaskat kräsen bara! Hon letar o letar efter ett snyggt täcke till mig. Ja ja, nu har hon lovat att snart ska d bli ett täcke. Min brorsa har ett så varmt o fint!

Till ngt annat. I går var min matte JÄTTESUR på mig. För jag kände hur min artistiska ådra letade sig fram o skapande som jag är kände jag att matte o husses matrum nog borde tapetseras om. DET tyckte INTE matte! Så när jag hade slitit bort ett stycke tapet på 20 ggr 7cm fick jag inte alls den beröm som jag trott, utan skäll o fy! Matte var verkligen jättearg! Jag har aldrig sett henne så förbaskad på mig innan. O jag som hade varit så smart o haft så kul. Men men, d ska man nog inte göra om! Man lär så länge man lever!
Ska sova vidare nu i favvofåtöljen. Voff voff!


Flytt och bus med brorsan

23 oktober 2007

Hej alla! Nu är jag tebax! Alltså här har varit kaotiskt o matte har inte fått i gång nätet förrens nu heller! Men nu börjar allt lugna sig. Flytten e över o jag trivs i mitt nya hem. Träffar brorsan Melker ca 3-5 ggr i veckan o då busar vi attans!
I helgen var vi ute hela familjen o räfsade löv, men lövräfsor är läskiga kan jag lova!
Annars händer väl inte så mkt här just nu!
Matte o jag brukar ta långa promenader i skogen o det gillar jag. Då sover man ju så gott sen. O om matte ska ha vagnen med sig (där min lillmatte ligger alltså) så brukar vi gå i Åseda eller till ett annat ställe där mattes bonuspappas grav är.
Men allt är bra, så nu vet ni det. Voff voff!

RSS 2.0