Packar och myser med minimatte!

29 Augusti 2007

Jaha, här hinner inte matte hjälpa mig att skriva så mycket just nu. Hon plockar ner massa saker i lådor o säger att hon packar. Ja, jag vet hon e lite virrig;)
Hon säger att snart ska jag få en jättestor gräsmatta att busa på. Låter väl fint va?

Matte har varit sjuk i några dagar o det gillar jag för då ligger hon i sängen o jag kan krypa under hennes täcke o sova sova sova!!! Ti hi!
Det tråkiga när matte är sjuk är att hon bara går kortisrundor med mig. Men så har jag ju en snäll husse som går ner i hundrasthagen o busar av mig på kvällen! Tur va?

O vet ni, jag äääälskar min minimatte Thelma! När hon äter så ska jag ligga på henne o sova. Matte säger att jag får det om jag ligger still (vilket inte alltid är så lätt)

image6

Vi höres snart igen! Voff voff!

Busa med lillmatte!

20 Augusti 2007

Jaha, nu e jag här igen o klottrar ner lite om mitt liv!
Helgen har varit lugn (e måndag alltså)
I går busade jag med min lillmatte. Vi var i en jättestor lekhage för hundar som ligger här där vi bor. Där fick jag vara lös o springa huuuur mycket som helst!
Jag hade jättekul o var helt slute efteråt så sen sov jag hela kvällen;)
Ja, annars har det som sagt varit lugnt.
Så, voff voff, vi höres!

Skäggiga gubbar och kul lek

16 Augusti 2007

Jaha, nu har d gått några dagar sen jag plitade ner lite om mitt liv. Men men här är jag då igen!
I tisdags, alltså förrgår, fick jag öva mig på att vara ensam för matte skulle visst t nån doktor eller vad d nu var. Åh, oj vad jag ylade när matte o lillmattarna gick! Hua, d var inget kul att vara själv. Men sen när dom kom hem igen så hade jag visst råkat somna så sååå farligt var det visst inte. Men d e klart, min matte låter mig ju inte sitta själv i flera timmar så klart. Hon säger att jag är för liten för det. Ha, jag e ju jättestor ju! Jag tror åtminstonde det när jag skäller på alla läskiga gubbar i skägg (dom gillar jag verkligen inte!)

Jaha, vad har jag mer gjort då? Hmmm... JO matte e så stolt över mig för jag kan kommandot SITT. O varje gång matte säger det där ordet ,SITT alltså, så ska man visst krångla ner sig på rumpan. O när jag gjort d så blir matte så väldigt glad o jag får godis. Så det är väl bra antar jag?!

Att gå i koppel är inte min starka sida. Far över hela vägen. Matte säger att man kan tro man är ute och går med en ballong. Vad nu det är? Ja, ja vi ska visst öva på det där säger matte.

Åh, vet ni? Min matte har kommit på en jättekul lek! Hon lägger godis i en tom toarulle o knycklar ihop kanterna. DET ÄR KUUUL! Som jag joxar sen för att komma åt godiset. Hi hi!

Ja, ja så mkt mer har väl inte hänt nu så jag säger voff voff så länge!

image5

(Mys i soffan)

Utflykt vid havet o min nya familj

13 Augusti 2007

Jaha, igår var vi så vid havet. Det var TUFFT vill jag lova. Matte sa att jag for som ett yrväder i kopplet. Det var så många hundar där så jag fick allt ta o stanna i kopplet, men jag hade hur kul som helst! Sand är häftigt o min matte hade ett fasligt sjå med att hindra mig från att äta snäckor;)
Sen kom det något konstigt som jag stirrade på en bra stund. En tant var ute o gick med sin gris!!! Det var gulligt sa min matte, men jag vet inte jag, tyckte nog bara det var konstigt!
Fick nosa på en gammal taxkille med, men d var läskigt så jag skällde lite då glodde han på mig o gick (ha ha va tuff jag e va!)
Att åka hem var inte så kul, men när jag kom till bilen somnade jag innan husse hunnit starta motorn så trött blev man av den där havsluften!

Väl hemma sov jag ett bra tag innan min lillmatte Molly kom hem. Hon är rolig o busar massor med mig så jag blir alldeles trött o somnar i soffan efteråt.

I dag har vi varit ute o gått o kikat i skogen här. Mycket att nosa på vill jag lova.

Ja, men för att sammanfatta mina tankar om min nya familj kan man väl säga att jag e rätt nöjd. Får väl ta o lära känna dom lite bättre innan jag säger för mycket, men än så länge känns d bra.

Ok, voff voff vi höres!

Första natten i nya hemmet avklarad

12 Augusti 2007

Jaha, första natten hos matte o husse e avklarad! O jag fixade ju d galant! Men men sen får jag väl erkänna att d kändes lite tryggt att jag fick sova på husses arm hela natten. (Men berätta inte d för nån, jag kan ju verka rädd då;)
Hur som helst så var jag så duktig o höll mig ända fram till 6.30 då husse gick ut med mig. Sen såg det så mysigt ut i sängen hos matte så jag la mig o tuggade lite på hennes hår innan jag somnade om till 8.30.

I dag ska jag visst till nått ställe som heter havet, vet i tusan vad det är, men det blir nog kul eftersom jag tycker allt är kul (utom att vara ensam då)
O så ska jag få träffa min lillmatte Molly i dag oxå, det blir spännande för henne har jag inte träffat sen jag var så mini så, typ 4 veckor eller nått;)
    
Minimatte Molly       &   Minimatte Thelma

Ja, ja voff så länge, hörs snart igen!

Välkommen till min nya blogg!

11 Augusti 2007

Jaha så är man ute i stora bloggvärlden då! Liten som man är o allt. Jag heter Malte o är en dvärgpinscherkille som precis har flyttat hem till min matte Sandra o min husse Stefan o resten av familjen som består av mina lillmattar Molly o Thelma o våra två katter Elvis o Smilla. (ha ha, dom ska jag terra)
image1

Här är jag, visst e jag fin?

Nä jag får ta o sova lite nu jag har ju åkt långt i dag. Det har varit en rörig tid i mitt lilla liv hitills, men nu har jag äntligen hittat min plats;)
Men vet ni, nu är jag gäspig så jag skriver mer i morgon! God natt

RSS 2.0