GOTT NYTT ÅR ALLA!

31 december 2007

Nytt år då snart. Konstigt va?
Hur som. D där m nyår är ett urbota dumt påhitt tycker en liten vovve som jag!
Smäller o lever dagarna i ända. Hua, d gillar jag inte. Eller jag bryr mig väl inte sååå mycket. "Boffar" lite då o då, men ni ska se mina kattkompisar. DOM e jätterädda! Dumma folk som inte kan fatta d. Elvis kryper längs m golvet - SÅ rädd e han
Hur som tänkte jag bara önska Er ett riktigt Gott Nytt År! Kram o Voff voff!

image23

God Jul


21 December 2007


image22

Nu pausar vi lite här, jag o min familj. Vi har så mkt viktigare saker att göra nämligen. Tydligen e d ngt som kallas för jul snart o då får jag köttbullar har matte berättat, så tyvärr då har jag inte tid m er! Men God Jul hörrni, så hörs vi! Voff voff

Ännu en bild!

image21

Höstpromenad m familjen

Bilder på en riktig goding!

16 December 2007

Äntligen har matte hittat sladden till kameran så d kan komma lite bilder här! Digitalkameran är på lagning så den får vänta. Så ursäkta om bilderna e lite suddiga;) D bästa som går m mattes mobil.

image15

Jag och brorsan Melker. Jag är den högra snyggingen

image16

Här är jag o min kattkompis Elvis på promenix en dag i höstas

image17

Här myser vi, jag, minimatte och Elvis

image18

Jag i första snön!

image19

Söta jag i mitt snygga vintertäcke! Jag älskar det. För när matte eller husse tar fram det då vet jag att det blir långpromenad!

image20

Visst är jag bara sååå snygg!?

Spring i benen

4 december 2007

Dagarna rullar på här i Åseda. Jag trivs bra med livet o har mycket spring i benen. Som tur är har min matte det oxå så vi promenixar för fullt. Ibland både morgon o kväll. (Ibland tvingar vi med husse m, ha ha)
Annars hittar jag mest på lite småhyss, som att dra ur all stoppning ur mina leksaker o terra katterna. men annars e jag en väldigt duktig och snäll liten kille tycker min matte;)

Tyvärr har min oerhört klumpiga husse och matte slarvat bort sladden till kameran så bilder lär dröja här. Men, men, d kommer väl NÅÅÅÅN gång!

Minimatte har börjat äta lite nu o det är bra tycker jag. För då kan jag stå under hennes stol o naffsa åt mig lite smulor o munsbitar;)
Nähä, nu ska jag kika lite vad katterna gör. Ha d gott Voff voff!!!

RSS 2.0