Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Babysim och sexmånaderskontroll

Publicerad 2007-11-29 20:28:31 i Allmänt,

Jaha, i dag var det första gången för oss på babysim. Thelma fullkomligt älskade det! Helt överlycklig var hon när hon plaskade runt i det varma vattnet med sina små bebiskompisar. Tror knappt jag sett henne så nöjd och lycklig. Men oj vad trött hon var sedan!

Senare på eftermiddagen var det dags för sexmånaderkollen på bvc. Läkaren tyckte hon var pigg o alert o en helt vanlig sexmånadersbebis. Så det var ju skönt!
O i kväll åt hon tom utan att sätta i halsen!!! Jippie va skönt d kändes. Hon har ju alltid storknat innan när hon ätit.

Nähä, nu kallar lite pyssel här hemma. Som att (som vanligt) inte ha koll på var adventsljusstakarna är. Får nog ta o leta upp dom...
Ok, ha d gott!

Systrar

Publicerad 2007-11-29 10:22:33 i Allmänt,

image4


Här är Thelma bara några dagar gammal. Vart tar tiden vägen? Nu e hon redan ett halvår! För att inte tala om Molly. Vart tog dom åtta åren vägen?

Julen närmar sig!

Publicerad 2007-11-27 14:49:34 i Allmänt,

image2Så äntligen börjar det närma sig jul! Årets mysigaste tid utan tvekan. Mycket att styra med innan dock. Julklappar, julgodis, julmat o julpynt. Bara mysigt!
Det enda negativa med julen är att man inte hinner med som man skulle vilja;) Och att många stressar förbi denna tid o glömmer bort lugnet.
Hur som, vi har svårt att stressa. E väl typerna som tar d lugnt, stressar lite på slutet o sen ändå kommer i tid. För det anser jag vara viktigt. Avskyr själv folk som inte passar tider. Hör till hyfs;) Det enda jag kan reta mig på på julen, d o stimmande! Julen ska vara lugn!!!

Nästa helg ska vi in o julhandla lite jag o Stefan. Härligt. Barnfri shopping;) Myyyys! Lillskruttan ska till mormor o bli bortskämd kan jag tro.
Men vad ska man ge alla??? Hmmm.... Ja, ja d löser sig som vanligt!

Innan jul fyller älsklingen år m (dålig tajming) Attans klurigt va man ska ge honom! Jag trooooor jag vet...

Hur som. Här hemma börjar lillsnuttan pigga på sig o ålar snabbt baklänges med resultatet att hon blir arg för hon vill framåt!
Hur som. Första tanden har kommit o ack så vass o söt!
Hej hej, nu ska matlagningen tas om hand! Ha d gott

Snorigt, ledset o dumt

Publicerad 2007-11-22 14:24:07 i Allmänt,

Snor, host, o slemmisbröst. Ja, mysigt va? Välkommen till fam Andreasson/Olssons vardag. Mest Olssons då. Andreasson (den vuxna delen alltså) piper i väg till semestern på jobbet;) Nä, skämt åsido. I dag skulle babysimmet börja. Men Thelma e dunderförkyld, täppt i både näsa o bröst så det blev till o stanna hemma. Lilla pluttan, hon börjar nog känna att mammas nerver tar en promenix på utsidan vissa minuter. Men klart man blir gnällig när man e så liten o förkyld. Men hur mkt jag än vill så tryter pedagogiska mammans humör m ibland. O att höra "orden" iiii, öööö, pip pip pip, gråt gråt gråt, samt kånka på en ålande ilsken bebis i åtta timmar kan nog få vem som helst att känna sig trött. Ja ja, vad gör man? Jo man tar sin ålande bebis o låter henne skrika en i örat samtidigt som man letar julklappar till dennes pappa på nätet;) För vad kvittar det att traska mil efter mil m ledsen bebis när inget hjälper ändå? Ja, ja. En dag i vårt liv alltså. Ha d gott!

Välkommen till ny/gamla bloggen!

Publicerad 2007-11-18 13:45:11 i Allmänt,

Söndag den 18 november 2007

Jaha, nu bytte vi sida så from nu kommer prinsessornas liv kluddas ner här;)
I dag är sista kalaset avklarat för Molly och hon är mer än nöjd. Att fylla åtta år kändes stort tyckte hon. Med massor av presenter, bus med kusiner, singstar tävling, tårta tills det rann ur öronen och kvällsmys med mormor samt fika med gammlamormor så kan man väl lugnt säga att helgen var lyckad för prinsessan Molly;)

Lillsessan är så förkyld så nätterna och övrig sömn är en ren plåga för henne. Näsan bubblar och hon snarkar högt lilla fisen. *snyftis*
Lite minisömn får hon i sin babysitter dock, men d e d lilla.

Pappa Stefan står, till Mollys förtjusning, och gräddar pannkakor för fulla muggar. O jag? Ja, jag tröstar liten snoris o skriver här;)

En helt vanlig söndag i en helt vanlig familj med ovanligt goa ungar;)
Kram o hej!

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela