Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Äntligen nån som förstår!

Publicerad 2009-07-23 20:53:40 i Allmänt,

Yes, yes, yes! Var hos läkaren i dag för förlossningsförberedandesamtal. Var helhispig o nervös:( Men d hade jag ju inte behövt vara ju! Hon var hur gullig o förstående som helst! Får erkänna att när jag först såg henne så blev jag än mer nervös för hon såg så sträng ut! Det var med en stoooor klump i magen och skakiga ben jag gick in på läkarens rum. Som tur var så var älsklingen  md! Men när vi pratat i kanske högst fem minuter så sa hon: "Klart du ska få bli igångsatt om det är vad du önskar!" O i samma ögonblick hon sa det så släppte den stora stenen och jag kände bara ÄNTLIGEN, äntligen någon som förstår!
Så from nästa vecka ska min bm göra tätare kontroller o så fort kroppen är redo så bokas jag in på sjukhuset för igångsättning:) Iiii, så spännande o läskigt! Men äntligen kan jag slappna av ändå.
Nu närmar det sig på riktigt!

Kommentarer

Postat av: j a s a s . s e

Publicerad 2009-07-24 10:41:32

Vad skönt för dig Sandra! Önskar dig och Stefan all lycka till med kommande stora händelse!

Postat av: Edvin olsson

Publicerad 2009-08-01 23:30:39

SJÖNT ATT DU KAN SLAPPNA AV NU!!XD LYCKA TILL MEN BEBISEN /MVH EDVIN

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela