Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Röntgen

Publicerad 2009-07-07 10:33:50 i Allmänt,

I går var jag i Växjö med Thelma för uppföljningsröntgen av hennes lungor. Hon hade ju lunginflammation för ca 8 veckor sedan o då vill dom gärna kolla m röntgen så d läkt hlt som d ska. Jättebra att dom  noga tycker jag! Särskilt sånna små kan ju inte säga hur d känns heller.
Mamma var så gullig så hon körde oss. Vi hade ju tagit bussen om d inte vore för att jag inte får vara med inne på röntgen nu när jag e gravid. Så mamma var m Thelma inne i rummet. Stackarn hon fick stå på knä en lång stund, o hon som har ont i sina knän. Men hon var lika glad för d. Hon är verkligen en toppenmormor!
Vi fick ju inte svar på direkten, men jag tror nog d e bra för d verkar som hon e helt pigg. Får svar hemskickat om några dagar.

Kommentarer

Postat av: Hanna (at) jasas.se

Publicerad 2009-07-07 11:45:09

Verkligen snällt av din mamma.. dem gör allt för sina barn & barnbarn, verkligen.



Så otäckt att drömma så, typiskt då inte Stefan var hemma heller. Men tur att barn glömmer så lätt, som du själv skrev :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela