Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Julklappar

Publicerad 2010-12-09 20:35:57 i Allmänt,

I morgon ska vi "prata med tomten" ;)
Fina bror o hans familj ska ha småtjejerna så vi får gå i lugn o ro.

Mollan ska in m några kompisar till Vxö på shoppingrunda, o så disco (här i skolmatsalen) på kvällen o sen ska hennes kompis L sova här (gör hon nästan varje helg när Molly e häe hemma (Kanonmysig tjej så det är bara mysigt!)

Hur som, "tomtepratet". Har kollat lite på nätet för o komma på lite innan VAd barnen ska få.
(HAHA Molly, nä du jag skriver inte ut det här - vad DU ska få!)
Till Vinga hittade jag två saker som det troligen blir:

Den första är sån man hamrar ner bollar i så ser man hur dom åker längs banan för o komma ner i slutet sas. Molly hade en sån i hennes ålder o älskade den, o Vinga älskar o stoppa i saker i burkar, hamra o grejja.
Den andra är en "talande" och räknande telefon. Allt som låer e ju kul nu och telefoner o knappar är en stor passion för lilla snuttan ;) O jag tycker det räcker med två saker för hon e ju så liten o så får hon ju av andra med (Dock inte dom som kallar sig farmor o farfar för dom har väl inte ryggrad nog att höra av sig skulle jag tro!)

Thelma e lite svårare på det sättet att det finns så himla mycket o välja på!
Men här är lite av det hon önskar sig:

Japp, Darth Vader dräkt, polisset, brandmanset och ett spel som heter Rat attack som går ut på att en mus springer runt på golvet o så ska man slå på den med en kvast. Ja, o så en boxboll med ;)

Hon är inte det minsta flickig vår lilla tös. Men det gillar jag! Varje barn ska få vara sin egen. Sen om man är livlig, "stökig" eller vild FAST man e flicka - so what?!
Likaså tycker jag det är urfånigt när det tjafsas om att man ska vända på könsrollerna så flickor leker med bilar o pojkar m dockor. Skitsamma! Är flickor jätte "flickiga" o älskar rosa o dockor - låt dom vara det då! (vår mini lär garanterat bli sån!)
Det är inte därför Thelma gillar mer "pojkiga" saker, vi har inte försökt vända henne. Hon har alltid varit sån. Redan när hon var jätteliten älskade hon bilar, "panglekar", högljudda lekar, att leka spindelmannen o allt sånt. Jag e bara jättestolt - för mina barn vågar vara den dom är! När hon var lite över året skulle vi köpa ryggsäck till henne till dagis. Hon fick välja mellan en "Disney prinsess" och "Disney Cars" Gissa vilken hon valde? ;) "Cars" såklart!
Vinga pussar o gosar m dockorna, bäddar o pratar med dom - det har Thelma aldrig direkt gjort. I den åldern kunde hon bygga m tågbana i en hel evighet eller köra sina bilar i hela huset.
HÄRLIGT! Jag njuter när hon så tydligt visar sin personlighet och egna vilja! Visst gillar hon Barbie och dockor o sånt oxå, men hon gillar helt enkelt det HON vill gilla!
Så troligen blir det åtminstonde en boxningssäck o kanske brandmanssetet o sen får vi se vad d blir mer...

Till Molly vet jag redan...men hon snokar här inne i bland så jag skriver inte det ;)

Har Ni fixat alla julklappar?

Kommentarer

Postat av: Linnéa

Publicerad 2010-12-09 22:29:20

En sån med bollar som man bankar ner har vi och Alva älskar den så det blir nog en hit :)

Jag är klar med alla julklappar till barnen, yes!!! Köpte det mesta på nätet, så skönt. Nu har jag bara en grej till brorsan och en till hans fru, sen är allt klart!

Hoppas ni får det mysigt i morgon!

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-12-09 22:37:25

Tack! Ja, det ska bli så mysigt o bara vara vi två, jag o älsklingen :love:



Jag tror en sån kommer passa Vinga alldeles utmärkt, att få banka o så, hihi.

Skönt o vara klar med julklapparna! Vi köper inte till så många. Barnen, mina föräldrar o Stefans farfar och till Mollys lillasyster (på pappans håll)

Mina syskon o syskonbarn ger vi bara till om vi firar ihop, blir så himla dyrt annars. O dom får ju så mkt ändå.

Postat av: Linnéa

Publicerad 2010-12-10 20:26:52

Vi köper inte heller till så många våra föräldrar och sen till min bror och hans fru. De har (ännu) inga egna barn och brorsan köper alltid jättefina (och dyra) saker till våra barn :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela