Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Regn regn regn...

Publicerad 2010-07-24 19:08:07 i Allmänt,

Regnet öser ner o hösten gör sig påmind.
Älskar vädret o för min del får det gärna vara så här just nu. MEN jag tycker så synd om alla som ska till olsmässan samt dom som fixar o donar inför detta arrangemang. Skittrist för folk blir ju inte så sugna när d blåser, e kallt o ruggigt. O eftersom det varit så himla fint tycker man d e orättvist att d inte kunde få hålla i sig.
Olsmässan firar 99 år i år så nästa år hoppas vi på sol o fint när d e 100 årsjubileum;)

I går var jag hos Jenny en sväng, lr ja till kl 2 ungefär, hihi. MYSIGT o superkul o välbehövligt! Hon e så go o lätt o umgås med! E så glad att jag har henne:)
Vi drack lite cider, snackade en massa o hade kul. Daniel var på Olsmässan så d passade ju bra så slapp han höra vårt kackel, hahaha.

I dag kom Molly hem från Staffan o nu sitter hon o Stefan o myser i soffan.
Ska snart göra dom sällskap tänkte jag;)

ha en fin kväll. Själv blir d filt i soffan, popcorn o nån film tror jag allt. Nästan så man får tända veämeljus o värma choklad m när d e så här ruggigt;)

Kram på er, hörs!

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-07-29 00:32:44

Det samma älskade du !!

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-08-01 21:07:23

<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela