Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

En natt i feberns tecken

Publicerad 2010-07-07 11:25:19 i Allmänt,

Ja, jisses vilken natt! Lilla T har haft typ 40 graders feber och yrat. Skrek rakt ut med panik i blicken. Hon skrek: "Mamma kör inte så fort!" Efter en massa pussar och jag vaggade henne i famnen i ca 20 minuter - så lugnade hon sig. Lilla gumman! I dag e hon sval men jag försöker hålla henne så stilla som möjligt för o mota bort den dumma sjukan;) Så just nu ligger hon i soffan m pappas täcke o äter glass o kollar på "Emil o griseknoen" (favoriten som hon "bara" såg fem ggr i går!) Ja, tro nu inte att barnen får glo på tv hela dagarna! Jag brukar verkligen vara mer fantasifull än så, men jag sticker inte under stolen att när dom e sjuka e det väldigt bra m den där tvn;)
Hur som så verkar det hoppfullt, tyvärr verkar d som om Stefan fått feber han med. Han skickade mess o skrev d innan, men han skulle vara kvar på jobbet. Det är ju sista veckan innan semestern. (Han vet inte än om han får komma tillbaka efter, men vi får hålla tummarna)

För övrigt håller jag på o kolla lite semestertripper. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Molly har cirkusskola v 28 så då måste vi vara hemma på fm i allafall. V 29 e hon hos Staffan o så e d bara v 30 kvar som vi har hela familjen. Men v 29 ska vi nog hitta på ngt m dom små. För Mollan får ju hitta på en massa mys m sin pappa så jag känner att man faktiskt visst kan hitta på ngt kul m bara dom små. Vet dock inte vad ännu.
Däremot har jag lust o åka till Visingsö nån dag, bara en dagstur så där:) Mysigt! O frossa i rökt fisk! MUMS! O det hade Stefan m lust till så vi får väl se när det blir, blir nog en spontan dag helt enkelt.
I övrigt vet jag inte riktigt. Lilla landet i Vimmerby kanske? O Molly vill så gärna till Skånes djurpark så d får väl bli v 30 i så fall;)
Äh, vi får se. Är själv emot sånna som flänger runt hela semestern, men lite e kul o göra;)

Nähäpp tyvärr plockar inte diskmaskinen ur sig själv så jag tänkte passa på nu medans V sover (annars får man ofrivillig "hjälp", hihi)

Ha nu en fin dag i solen;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela