Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Föräldraplikt...

Publicerad 2010-11-24 11:01:35 i Allmänt,

I dag är det vinter - på riktigt! Inte en massa slask - utan en massa snööööö! Lite grått, men va gör d, snön lyser ändå upp.
Dock e det halt under snön efter allt blask i går, så man får väl gå lite försiktigt.
Men jag har ju vagnen att hålla mig i ;) Ska nämligen upp till dagis vid ett för i dag e d föräldraplikt...
Mollan ska med o busa m barnen - för hon har studiedag i dag.

Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2010-11-24 14:03:26

Jaha, dagen innan julafton var ju en variant! Låter skönt, tycker jag!!! :) Fast vi har alltid pyntat första advent, sen har vi klätt julgranen dagen innan julafton.

När tar ni bort allt då?

För det känns lite jobbigt att hålla på en massa för att sedan ta bort det någon vecka senare. Jag brukar nämligen försöka få bort allt till nyår ungefär... Orkar inte med det så mycket längre än så!!



Vad är föräldraplikt??

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-11-24 19:23:21

Ja, det är skönt o så blir det lagom länge tycker jag. Annars skulle jag tröttna. Tar bort det några dagar efter nyår, typ 2-3 januari.

Du kanske får prova d så tröttnar du inte lika fort ;)



Vi har föräldrakooperativt dagis(Privat). Dvs att vi betalar inte för barnens dagisplats utan jobbar ett visst antal timmar/ månad istället.

Kanonbra på alla sätt och framförallt att man lär känna barnens kompisar och får en vidare inblick i verksamheten och har möjlighet att påverka med. Så då jobbar man några eftermiddagar då o då (DET kallas föräldraplikt ;) )

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela