Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Vattkoppor

Publicerad 2010-11-02 08:28:33 i Allmänt,

Jaha, då har lilla Thelma fått vattkoppor. Det började m feber o sen kom det "pluttar". Hon verkar inte fara så illa just nu, då febern gett sig. (Däremot e hon hängig och förkyld oxå)
Hon har inte så många, kanske ett tio/tjugotal lr så. Men lika skönt o ha det gjort. Får väl se om lilla Vinga får d m.
Hur som så blev d ingen fotografering i dag. Det var nämligen dags för det på dagis i dag:( Synd, men men inte hela världen.
Får dock erkänna att jag tycker nog d känns liiite uppstolpat o tillgjort egentligen, även om d såklart e kul m korten oxå, bara det att mina ungar e mer busiga o individuella än sånna kort vill påvisa. Fattar inte varför dom inte kan få göra miner om dom vill, eller ha världens busigaste uttryck - DET är ju mina ungar, inte nått påklistrat leende, jaja nu behöver jag inte grunna på det ju;)

Nähä, nu ska jag sätta mig o skicka in lite ansökningar.

Hörs sen!
Puss puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela