Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Vattkopporna...

Publicerad 2010-11-15 10:54:14 i Allmänt,

har då även invaderat lilla Vingas kropp. Hon gnöllar o gnäller.
Livet är inte jättekul för en febrig pluttrig liten tjej som inte förstår vad som händer.
Jag lider med henne o vet att det troligen kommer bli värre om några/någon dag.
Känns inte kul alls, men samtidigt är det skönt när det är över...

Kommentarer

Postat av: Nina 24 år - mamma till Maja (22:a maj -07) och Ellen (27:e juli -10)

Publicerad 2010-11-16 09:04:36

Usch och fy! Jobbigt med de där kopporna, men skönt att ha det "gjort". Maja har fortfarande inte jaft vattkoppor, hoppas hon får i vinter när jag ändå är hemma.



Tack för dina ord! Maja mår mycket bättre idag, är glad och sprallig som vanlig och det går bra att kissa och allt! Hon fick som en liten spricka eller ett sår, ganka ytligt men det var läskigt ändå. Tur att det inte behövdes sys!



Kram!

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-11-16 09:57:10

Ja, visst är det skönt att ha det gjort. Men jag lider när jag byter blöja på Vinga. Hela underlivet o hela rumpan är FULL med röda otäcka koppor o hon har så ont mellan benen :( Tröstar mig med att det snart är över...



Skönt att Maja är som vanligt igen, tänk va fort dom repar sig! O jätteskönt att det slapp sys. Kunde ju gått mkt värre. Tur i oturen som man säger då ;)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela