Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Här ska det stå en rubrik men jag kommer inte på nån bra

Publicerad 2010-10-31 19:20:06 i Allmänt,

I går var jag hos mamma på lite tjejmiddag. Det var gott o kul :) Jag sov över hos henne så jag fick sovmorgon o en väldigt lugn förmiddag, det var välbehövligt.
När jag kom hem stod två små busungar, en älskling o vovven o väntade på mig. Överöstes av kramar så man trodde man varit borta i minst en vecka, hihi <3
Resten av dagen har varit rätt lugn. Slappat o myst mest.
Nu ligger Vinga o sover o Thelma har somnat i saccosäcken framför tvn, febrig o dålig :( Stackars pluttan...

Själv kollar jag runt o kollar jobb här på nätet. Never ending story...
Hittar massa perfekta jobb, men som vanligt faller det på att jag inte har körkort:(
O för att kunna ta körkort måste jag få ett jobb...för o få ett jobb måste jag ha ett körkort...för att kunna ta körkort måste jag få ett jobb...för o få ett jobb måste jag ha ett körkort...ja, ni fattar ;) Såå irriterande o surt. Visst, det är väl mitt "fel" att jag inte har nått körkort, men men jag fick andra val i livet som gjorde att det tyvärr sköts upp o nu står man här. Blir så irriterad när man inser att det FINNS massor av jobb där ute som skulle passa mig som handen i handsken o så faller det på den skitdetaljen:( Grrr...jaja, nya tag i morgon;)

I morgon o veckan som kommer har småknoddarna höstlov:) Det betyder att man inte behöver ställa klockan:D Det betyder att man får gosa gosa gosa med små godingarna:D Det betyder att man kan slappa inne eller busa ute, eller ja göra vad man vill helt enkelt ;)
HÄRLIGT!

Ha en fortsatt skön kväll - en extra lång sådan iom omställningen till vintertid ;)
Puss puss <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela