Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Var är min kamera?

Publicerad 2011-04-11 11:49:40 i Allmänt,

Våren har hittat hit, även till mörka småland (som för övrigt inte ÄR så mörkt ;) )
Har slarvat bort min kamera (SMART!) så blogglusten faller inte in lika naturligt. Blir ju lite tråkigt utan kort kan jag tycka. Men men, jag hoppas jag hittar den SNART!
Vårstädningen i trädgården pågår i stort sett hela tiden. Röjja o fixa, städa o dona helt enkelt. I helgen som varit har vi varit ute mest hela tiden. Solen har gassat och fåglarna kvittrar, man kan ju inte bli annat än lycklig :D
I fredags var vi hos Johanna o Jörgen o grillade lite, var lika mysigt som alltid.
På lördagen hade dom barnloppis här i Åseda så vi kikade lite där. Jag fick tag i massor m "dagiskläder" till Thelma och Vinga. Alla plagg 10:-/styck så det var ju skitbilligt! 22 plagg för 220:- och det var fina kläder. Supernöjd!
(Hade jag nu haft min kamera hade jag ju kunnat visa lite fina bilder på kläderna *sur* )
Thelma fick en egen peng o shoppade sig en helikopter och en kombinerad brand/polisstation. Sötisen!
Hon hamnade även i tidningen med sina fynd :love:

Nähä, nu ska jag plocka lite här, o så hoppas jag att jag hittar min kamera SNART! Så kanske blogglusten återkommer. Ha det gott i vårsolen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela