Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Kök a´la 50-tal :love:

Publicerad 2011-02-01 10:01:57 i Allmänt,

Skulle så gärna vilja fixa till vårt kök. O då menar jag INTE Ikea-stuk. Nä, det känns intetsägande o tråkigt - för oss (tycker absolut d e fint hos andra, men hemma ska ju kännas hemma för oss sas ;) )
Hittade ett underbart kök, precis i sån stil jag skulle vilja ha. Men då skulle det röda bytas mot rosa. O luckorna skulle oxå få en babyrosa ton.

Visst är det snyggt! *Älskar*

Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2011-02-01 10:07:05

Tack snälla! Det ska bli så himla kul och spännande att börja där. Men också väldigt nervöst, mycket att lära och jätte svårt sjuka barn vilket säkert kommer att bli tufft.

Såg att du jobbat häromdagen? Vad var det för jobb?



Köket är helt underbart!!!

Sådana skåpluckor har faktiskt mina föräldrar, har väl suttit där bra länge även om dem har fått luckorna ommålade ;) De är i samma färg också, vita med trälister/"handtag".

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-02-01 11:28:27

Ja, visst är köket härligt. Vi har sånna luckor i köket uppe (vårt hus har varit två lägenheter från början o det gamla köket är kvar uppe)



Va spännande med ditt jobb, det kommer du fixa galant! Men säkert som du säger kan det bli tufft med, men tänk vilken skillnad du får vara med o bidra till ;)

Jag är timmis på äldreboendet här, så det var där jag jobbade. Kändes helt ok faktiskt. Vet ju inte riktigt vad jag vill jobba med ännu, så det är ett bra alternativ så länge ;)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela