Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Loppisfynd

Publicerad 2011-02-24 11:32:27 i Allmänt,

Min kärlek står ju, som de flesta av er vet, till loppisar! Jag älskar när man låter ögonen leta sig igenom hyllorna på jakt efter fynd, på jakt efter det där som säger "jag vill bo hos dig!"
O så hittar man det o lyckan blir total :)
Jag älskar det lilla ruset det ger när man hittar det där man inte visste att man behövde så väl.

I söndags var vi ju på loppis (som jag berättade om i ett tidigare inlägg)
De flesta vet väl vad Emmaus är? O vi är så lyckligt lottade att vi bor precis i närheten av "originalet". Så vi brukar åka dit då o då. På våren, sommaren blir det ofta - på vintern lite mer sällan (men så är det väl kanske med loppisar överlag?)
Vi hittade vår älskade soffgrupp (jag ler varje gång jag kommer in i vardagsrummet numera) men förutom det hittade jag några småfynd med.

Denna underbara ljusstake (duken o ljuslykta i bakgrunden är efter min mormor)


härligt grön duk hittade jag med för en femma


Och en grön ljuslykta med (sprider underbart sken på kvällen kan jag lova)

När jag hade flängt runt här hemma o placerat ut mina fynd gjorde jag som jag alltid gör när jag är på inredningshumör. Tog en runda i källaren, en runda i alla garderober osv för o se om jag kanske gömt undan något som jag nu kan använda.
O mycket riktigt! Där längst inne i en garderob stod den och väntade på mig:

En riktig dyrgrip ju! Som jag i min färglösa period tyckte var grymt ful o inte alls passade in. Men nån stans där inne måste jag känt att den skulle bli välkommen igen eftersom jag sparat den ;)
Nu bor den i ett av våra köksfönster o trivs alldeles förträffligt.

Livet är glatt o fyllt av färger - o nu är även vårt hem det äntligen igen! O vet ni? Vi MÅR faktiskt mkt bättre! Kan det bero på färgernas intågande måtro???

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela