Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Kalops en vinterdag

Publicerad 2011-01-27 14:38:42 i Allmänt,

I dag har jag "jobbat" 7-13. Har varit jättekul, men jag har nog befunnit mig i lite förvirringstillstånd hela dagen dock. Men men, så kan det vara. Är ju inte riktigt van att jobba så då kan d bli lite virrigt.
Men jisses va KALLT d var när man slog upp sina blå i dag! 21 minus stod d på vid 6.30 BURR! Det var så håren i näsan frös till is när man gick t jobbet, hehe.

Efter jobbet gick jag o hämtade mina små hjärtan på dagis, o det är så mysigt när dom kommer o kastar sig om halsen m världens leende o ropar: "Mamma!" Vinga satt (nyvaken) o mös i Cattas knä o lyssnade på bok o Thelma var uppe o busade.
O vi hade sån tur att Catta slutade precis så vi fick skjuts hem i dag. Det gör mig inget o gå
(särskilt inte när det är strålande sol som i dag!)
men när man jobbat o barnen e lite trötta så är det rätt härligt o komma hem lite tidigare än om man går. Tack Catta!

Så nu myser Thelma o Vinga med lite frukt o kollar på "Beppes godnattstund" :love:

O snart ska jag slänga i hop lite Kalops tänkte jag, det blev jag så himla sugen på när d e lite ruggigt. O Stefan blev kanonglad han m när jag föreslog d så nu får d bli det. Och det är ngt som brukar gå hem här hemma, barnen gillar det med. O så kokt potatis till o rödbetor - MUMS!


Kommentarer

Postat av: Jasas

Publicerad 2011-01-29 10:40:39

ÅÅÅÅH, kalops är en utav mina absoluta husmanskostfavoriter!!!

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-01-29 11:50:33

Ja, visst är det GOTT! En av mina favoriter med ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela