Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Vackert

Publicerad 2011-05-10 08:30:40 i Allmänt,

Jag har en (kanske lite knäpp?) förkärlek till kort som "talar". Därför händer det då och då att jag tar kort på barnen när de är ledsna. Det kanske låter elakt o aningens knäppt, men jag tycker det är något vackert, äkta och så talande över bilder där dom äkta känslorna finns.
Jag har aldrig varit förtjust i uppstolpade kort där man står o ler tillgjort. Nä, äkta och helt känsloblottat är något som tilltalar mig. Så i går tog jag tex ett kort på Vinga när hon var arg/ledsen:


Jag har även kärlek till kort som är svartvita eller sepia som detta. Tycker det är så vackert.
Älskar även o ta i färg, det är härligt att se årstiderns skiftningar och alla färger med, men ja svartvitt o sepia, eller blåstick tycker jag är vackert på ett annat sätt sas.

Självklart älskar jag foton där även äkta glädje finns! ;) Bara det är äkta så tilltalar det mig så mkt mer än om det är ett foto som känns tillgjort...

Vad tilltalar Er när ni tar kort?

Kommentarer

Postat av: Jasas

Publicerad 2011-05-10 10:18:01

Spontana foton som bara blir tilltalar mig bäst. Som när någon sitter och ler fint också är det någon som nyser i bakgrunden eller gör någon rolig min... hahahaha. Dom är bäst enligt min smak! Fast jag tycker nog om dom flesta foton, även om jag nog aldrig skulle komma på att fota Mio då han är ledsen.

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-05-10 10:33:13

Ja, det är precis det jag menar med äkta. Att det blir spontant:)

Foton är härliga. Anledningen till att jag då o då fotar barnen även om dom är ledsna är nog att man så ofta fotar dom glada känslorna, men jag vill gärna minnas allt sas. Fast jag skulle klart inte fota dom om dom slagit sig eller verkligen var ledsna "på allvar" pga ngt. Som detta kortet då höll jag redan i kameran o bara knäppte på måfå utan att kolla så mkt. Plus att hon var ARG för att hon inte fick slå Thelma, så det var ju inte så att hon slagit sig eller gått på en geting eller så;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela