Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Vårväder och sjuk älskling

Publicerad 2009-04-01 13:35:28 i Allmänt,

Oj oj, i dag har d inte blitt nått skrivet här. Alldelles för fint väder kanske?
Stefan e hemma från jobbet i dag. Han har varit jättedålig hela natten, ont i magen o förkyld. Men nu e han piggare i allafall - skönt! Han har legat o småsovit i soffan hela fm så han fick ta igen sig efter att fått sova så dåligt i natt.
Molly e hemma från skolan nu, efter ännu en dag m massa tjafs o bråk i klassen. Trist. Men nu e jag förbannad för nu har d tom börjat bli fysiskt så dom slåss. Måste ringa läraren igen känner jag.

Ja, ja. Thelma e pigg o glad i allafall. Vi hade en jättemysig vårpromenad hem från dagis i dag! Älskar den stunden. När man bara går o njuter av att hålla varandra i handen o sjunger lite o så. Låter kanske flummigt, men jag e lite flummig så det bjuder jag på;)
Lite bilder från promenixen så:

Kommentarer

Postat av: ♥ Jasas

Publicerad 2009-04-01 14:07:14

Inte är det flummigt.. nog många som går och håller sina barn i händerna och sjunger :D jag sjunger nästan vart jag än är.. speciellt då Mio ligger i vagnen. Fjollar alltid :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela