Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Inget doktor-besök men mjuka fötter;)

Publicerad 2010-05-15 11:45:07 i Allmänt,

Jahopp, i går blev det inget besök hos dr. Dom ringde o sa att han var sjuk. Jaja, är ingen fara för det gör inte lika ont just nu. Iofs är det kanske för att Stefan e hemma så vi får se hur d blir när han börjar jobba.
Hur som så ska jag ringa på måndag o fixa en ny tid hos dr. Hon ville sätta mig på en annan tid hos en annan läkare men då han inte är ledspecialist så avstod jag. (Det ger ju ändå inget när han inte kan hjälpa mig med den problematik jag har!)
Iom att jag inte skulle till dr passade jag på att gå till min moster Lill dit jag blivit bjuden. Min kusin Jennie säljer aloe vera produkter o hade ett "fotvårdsparty" där. Gött! Jädrar va len man blev om fossingarna:D
Jättekul o träffa kusinen m. Hon bor ju i Sthlm så det blir allt mer sällan tyvärr:(

På kvällen kom Tobbe på lite mat o så satt vi o pratade strunt halva kvällen;) Alltid kul o mysigt. Diskuterade "The Secret", mycket intressant tycker jag allt.

Mollan kom hem i går. Hon ringde i förtvivlan o längtade hem. Så hon blev hemkörd av en ledare (snällt o bra) Förstår henne för hon frös och mådde inte bra. Hade nog fått en lättare släng av uvi så jag tvingade i henne typ en liter grapefruktjuice med extra c-vitamin. O i dag e hon pigg:D (Hon var lite bitter på mig att hon var tvungen att dricka den sura juicen, men i dag e hon glad! hihi) Nä, men inte konstigt om hon fick ont o vara ute i sånt kallat väder. Sen fick dom inte kila på toa när dom ville så hon fick hålla sig o hon fixar verkligen inte det, blir strul direkt.
Får väl erkänna (fast bara i smyg) att det var himla mysigt o få hem mammas skrutta <3

I dag blir d lite slappedag. Ska kanske fika m Jenny o co sen, vi får se.

Kram kram, ha en fin lördag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela