Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

- 45 kg

Publicerad 2011-08-19 19:19:35 i Allmänt,

I tisdags var jag PRECIS 45 kg lättare än innan min gastric bypass som jag gjorde 14 dec-10.
45 kg KÄNNS!
Det som förvånar mig mest är vilken otrolig energi jag fått. NU fattar jag varför kompisar som är normalviktiga orkat göra så mkt mer, haft lust att göra så mkt mer. Jag har ju varit en 100 åring i jämförelse!
Hela mitt liv är förändrat, även om jag ännu inte hängt med riktigt. Har lite svårt att se på kort o förstå att jag faktiskt är så där "fin" :)
För att fatta kikar jag lite på kort. Men det finns inte så många kort på mig som tjock iom att jag hatade att se det! Nu älskar jag att spexa mig på kort, hehe. Här kommer några foton:

Jag Juni - 2010 (stl 52/54, 56)

Jag i dag (stl 38/40, 42/44) Jag har dessutom både haka o nyckelben numera, hihi

Vrid o vänd, inte perfekt - men fan så perfekt ändå, hehe ;)

12 kg kvar till min målvikt, tror jag kör en "Happydance" :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela