Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

En söndag så här i oktober

Publicerad 2011-10-02 09:00:06 i Allmänt,

Ja, jag vet. Här knåpas det inte ner för många ord just för tillfället. Har inte haft tid. Livet har lixom kommit emellan. Ibland får man omprioritera livet, människor och händelser - helt enkelt ;)
Ibland behövs man på ställen där man inte visste att man behövdes...men jag finns så gärna när det handlar om ge o ta...
Hur som. Söndag i dag då.
Stefan o Molly e sjuka :( Molly blev sjuk hux flux i går. Pang sa d så hade hon feber o ont i kroppen. Stefan har hosta, ont i halsen o tror han har feber m. Stackars dom.
Så ja, vad hittar jag på då? Nä men typ nada. Tvättat lite, plockat lite, utfodrat ett gäng djur (nä inte familjen utan verkligen djuren ;) ) Kokar lite ägg så här kan bli frukosttime. Ja, så spännande ser våran morgon ut för tillfället.
Nu e dom färdigkokta så nu ska jag plocka fram resten (m hjälp av söta pluttarna V o T)

Kanske skriver mer sen, men nu ska vi äta lite frulle! Haj haj

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela