Tre prinsessor och vi andra...

"DET ORDNAR SIG"

Under 70 strecket :D

Publicerad 2011-10-03 15:41:48 i Allmänt,

YES! Äntligen ligger jag under 70 strecket! SOM jag längtat o fantiserat om detta. 69,1kg vägde jag in mig på i morse. Total viktnedgång 53 kg!
Mår så jäkla toppen i min Sandrakropp nu!
Rensade lite bland kläder o då hittade jag mina gamla favvojeans sen innan op! Så jag var ju tvungen att prova dem ;)
Ignorera röran i bakgrunden (fast NU lär ni ju verkligen se den när jag säger så, haha) det är så det ser ut när jag får mina rensarryck, säckar är bra, hehe!

Kommentarer

Postat av: mia

Publicerad 2011-10-05 19:35:22

Men guuuud. grattis sandra fy tusan va vacker du är.. du ser ut som en sån där viktnedgångs modell.. fniss du ska verkligen vara stolt över dig själv gumman.. grattis än en gång o du är jätte fin verkligen.. kram kram // Mia

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-10-06 11:12:55

Oj, tack så hemskt mycket :D Det värmer! KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 68 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela